Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lets herbalife Fk Hookah
Normal Tactiek DS
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 51.5
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Orantas rent richting de bal. Orantas passt de bal met de wreef. Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Cruzata krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:1

3e minuut.
Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Orantas rent richting de bal. Orantas passt de bal zonder na te denken. Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Baltušonis de bal. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Šlevinskas met een harde bal richting middenveld. Paseckis kopt de bal weg. Sukonas is nu in balbezit. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas bokst de bal weg.

6e minuut.
Paseckis geeft een lange en hoge pass. Daar is Jegeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. Šlevinskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:2

7e minuut.
Orantas speelt de bal door. Maurickas is nu in balbezit. Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Cranenbrouck onderschept slim de pass. Cranenbrouck geeft een lange en hoge pass. Mermigas heeft problemen om de bal te vangen. Cranenbrouck geeft de bal voor. Orantas krijgt zijn hoofd ertegen. Šlevinskas bokst de bal weg.

10e minuut.
Čičkinas passt de bal met de wreef. Cruzata geeft de bal voor. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:3

11e minuut.
Baltušonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas onderschept slim de pass. Orantas passt de bal zonder na te denken. Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzata schiet op doel. Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Šlevinskas met een harde bal richting middenveld. Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Cruzata rent richting de bal. Cruzata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:4

18e minuut.
Čučkov kopt de bal weg. Garčinskas geeft een hoge lob. Orantas is nu in balbezit. Cruzata rent richting de bal. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cranenbrouck rent richting de bal. Cranenbrouck speelt de bal door. Cruzata geeft een hoge lob. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruzata rent richting de bal. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:5

23e minuut.
Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck met een sublieme pass. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata schiet op doel. Šlevinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:6

25e minuut.
Sukutas probeert naar een medespeler te passen. Cranenbrouck rent richting de bal. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Cruzata rent richting de bal. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cruzata rent richting de bal. Cruzata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Jegeris met een sublieme pass. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Cruzata rent richting de bal. Cruzata geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garčinskas met de inworp. Paseckis geeft de bal voor. Cruzata rent richting de bal. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cruzata rent richting de bal. Cruzata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orantas de bal. Orantas schiet op doel. Šlevinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lets herbalife 76%, Fk Hookah 24%.
Lets herbalife - Fk Hookah 0:6

47e minuut.
Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas met een sublieme pass. Orantas is nu in balbezit. Orantas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Mermigas passt de bal in één keer door. Čučkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Sukonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas rent richting de bal. Orantas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:7

54e minuut.
Garčinskas geeft een lange en hoge pass. Orantas kopt de bal weg. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:8

55e minuut.
Inworp. Cranenbrouck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paseckis met een sublieme pass. Cranenbrouck geeft een lange en hoge pass. Cruzata krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Paseckis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cranenbrouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:9

60e minuut.
Cranenbrouck passt de bal in één keer door. Orantas rent richting de bal. Cruzata is nu in balbezit. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:10

64e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata speelt de bal door. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:11

66e minuut.
Garčinskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Orantas de bal. Jegeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas verovert de bal door een tackle van achteren. Orantas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Čučkov speelt de bal door. Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzata passt de bal in één keer door. Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šlevinskas trapt de bal weg van het doel. Cranenbrouck kopt de bal weg. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:12

71e minuut.
Valančiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valančiauskas geeft een lange en hoge pass. Orantas heeft problemen om de bal te vangen. Orantas krijgt zijn hoofd ertegen. Cruzata springt en kopt de bal. Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Cruzata is nu in balbezit. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Jegeris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:13

73e minuut.
Sukutas met een sublieme pass. Bičkūnas heeft problemen om de bal te vangen. Orantas rent richting de bal. Orantas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Čučkov geeft de bal voor. Orantas rent richting de bal. Orantas geeft een hoge lob. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Paseckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukutas verovert de bal door een tackle van achteren. Sukutas met een sublieme pass. Garčinskas geeft een hoge lob. Orantas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Paseckis geeft een hoge lob. Orantas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jegeris de bal. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:14

85e minuut.
Cruzata rent richting de bal. Cruzata passt de bal in één keer door. Orantas is nu in balbezit. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Maurickas rent richting de bal. Orantas onderschept slim de pass. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lets herbalife 82%, Fk Hookah 18%.
Lets herbalife - Fk Hookah 0:15