Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaivoriai FK Lenciūgai
352 Tactiek 532 up2
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 50
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 48.7
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Levulis speelt de bal door. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie passt de bal in één keer door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lormanas verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden geeft de bal voor. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Levulis geeft de bal voor. Valentukevičius kopt de bal weg. Šuliauskas is nu in balbezit. Šuliauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:1

7e minuut.
Van den Branden onderschept slim de pass. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden is nu in balbezit. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:2

11e minuut.
Lormanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lormanas geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft een lange en hoge pass. Ovedenie kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van den Branden is nu in balbezit. Valentukevičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valentukevičius krijgt een gele kaart. Van den Branden raakt geblesseerd tijdens het duel. Valentukevičius geeft een lange en hoge pass. Van den Branden kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Klungelig pakt Van den Branden de bal. Bilas is nu in balbezit. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Bulenkovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:3

13e minuut.
Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Vektelis heeft problemen om de bal te vangen. Lormanas met een sublieme pass. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Čempojus passt de bal met de wreef. Šuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuliauskas probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lormanas probeert de bal met de borst te controleren. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie passt de bal zonder na te denken. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Bulenkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie passt de bal zonder na te denken. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Bulenkovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šuliauskas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulenkovas trapt de bal weg van het doel. Šuliauskas kopt de bal weg. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden is nu in balbezit. Valentukevičius begaat een overtreding. Van den Branden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šuliauskas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paulėkas passt de bal in één keer door. Ovedenie rent richting de bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel. Bulenkovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:4

29e minuut.
Bilas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šuliauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paulėkas rent richting de bal. Paulėkas geeft een lange en hoge pass. Bulenkovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valentukevičius heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:5

30e minuut.
Scarafone geeft een lange en hoge pass. Van den Branden rent richting de bal. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:6

32e minuut.
Šuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Šuliauskas de bal. Šuliauskas speelt de bal door. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Bulenkovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Valentukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Valentukevičius geeft een hoge lob. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Paulėkas onderschept slim de pass. Paulėkas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bilas de bal. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:7

37e minuut.
Doeltrap. Bulenkovas met een harde bal richting middenveld. Šuliauskas probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:8

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Valentukevičius de bal onder controle te krijgen. Levulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levulis met een sublieme pass. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaivoriai 81%, FK Lenciūgai 19%.
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:8

46e minuut.
Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Bulenkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:9

48e minuut.
Daar is Šuliauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šuliauskas passt de bal met de wreef. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Bulenkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Bulenkovas met een harde bal richting middenveld. Šuliauskas kopt de bal weg. Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lormanas. Ovedenie raakt geblesseerd tijdens het duel. Šuliauskas komt bij de bal en schiet. Lormanas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:10

53e minuut.
Vektelis is nu in balbezit. Ovedenie rent richting de bal. Lormanas maakt een afschuwelijke overtreding. Lormanas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ovedenie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šuliauskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ovedenie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:11

60e minuut.
Van den Branden schiet op doel. Mondeikis heeft problemen om de bal te vangen. Šuliauskas geeft een lange en hoge pass. Ovedenie springt en kopt de bal. Bulenkovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zárate geeft een hoge lob. Ovedenie controleert de bal met de borst. Ovedenie geeft een hoge lob. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Bulenkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Bulenkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Mondeikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulėkas verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Šuliauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paulėkas is nu in balbezit. Paulėkas geeft een lange en hoge pass. Levulis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valentukevičius de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:12

75e minuut.
Surplys met de inworp. Šuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuliauskas speelt de bal door. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Paulėkas kopt de bal weg. Van den Branden controleert de bal met de borst. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Bulenkovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Čempojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Čempojus passt de bal met de wreef. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Bulenkovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:13

83e minuut.
Mondeikis speelt de bal door. Bilas rent richting de bal. Bilas geeft de bal voor. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Bulenkovas bokst de bal weg. Bulenkovas probeert naar een medespeler te passen. Levulis kopt de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulenkovas trapt de bal weg van het doel. Paulėkas met een sublieme pass. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bulenkovas probeert naar een medespeler te passen. Levulis kopt de bal weg. Daar is Vektelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:14

88e minuut.
Stugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie speelt de bal door. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ovedenie passt de bal in één keer door. Daar is Valentukevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaivoriai 78%, FK Lenciūgai 22%.
Vaivoriai - FK Lenciūgai 0:15