Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eLPe Uniteds
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Enculescu speelt de bal door. Salvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorić rent richting de bal. Štorić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eLPe - Uniteds 0:1

20e minuut.
Pachev rent richting de bal. Pachev passt de bal in één keer door. Kadusi is nu in balbezit. Štorić onderschept slim de pass. Štorić speelt de bal door. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eLPe - Uniteds 0:2

21e minuut.
Pachev rent richting de bal. Pachev geeft de bal voor. Enculescu met een sublieme pass. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı schiet op doel. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Barrientos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Enculescu speelt de bal door. Štorić is nu in balbezit. Salvia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štorić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enculescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
eLPe - Uniteds 0:3

31e minuut.
Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Paredes is nu in balbezit. Tovar maakt een afschuwelijke overtreding. Tovar krijgt een gele kaart. Paredes raakt geblesseerd tijdens het duel. Paredes met een snel genomen vrije trap. Şıxlı krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ross controleert de bal met de borst. Rementería bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross maakt een afschuwelijke overtreding. Ross krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Štorić geeft een lange en hoge pass. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şıxlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ross komt bij de bal en schiet. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Selimović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enculescu met een sublieme pass. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eLPe - Uniteds 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLPe 60%, Uniteds 40%.
eLPe - Uniteds 0:4

46e minuut.
Hendrikson komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Štorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorić passt de bal met de wreef. Ojajärvi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft een hoge lob. Selimović kopt de bal weg. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı draait met de bal, schiet en ... Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Selimović is nu in balbezit. Selimović geeft de bal voor. Daar is Salvia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorić haalt uit met een fantastische trap. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı schiet op doel. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Formo geeft een hoge lob. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Enculescu speelt de bal door. Klungelig pakt Štorić de bal. Ojajärvi rent richting de bal. Štorić rent richting de bal. Štorić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kadusi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachev met een snelle inworp. Štorić rent richting de bal. Štorić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Selimović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şıxlı de bal. Şıxlı schiet op doel. Twaróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLPe - Uniteds 0:5

81e minuut.
Ojajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojajärvi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kadusi de bal. Štorić rent richting de bal. Štorić draait met de bal, schiet en ... Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrientos kopt de bal weg. Selimović rent richting de bal. Selimović geeft een lange en hoge pass. Štorić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Enculescu met een sublieme pass. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrientos krijgt een gele kaart. Şıxlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Enculescu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
eLPe - Uniteds 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLPe 66%, Uniteds 34%.
eLPe - Uniteds 0:6