Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foxtrot FC Kickers Offerdal
Normal Tactiek Libero
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 38.1
average Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


10e minuut.
Kentsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bergman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garp probeert naar een medespeler te passen. Hammarberg rent richting de bal. Hammarberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström probeert naar een medespeler te passen. Kentsson heeft problemen om de bal te vangen. Kentsson geeft de bal voor. Hammarberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rehn onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Renberg zal de hoekschop nemen. Garp rent richting de bal. Garp draait met de bal, schiet en ... Löwengrip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hammarberg speelt de bal door. Ernstsson is nu in balbezit. Ernstsson met een sublieme pass. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Kickers Offerdal 0:1

30e minuut.
Rosin verovert de bal door een tackle van achteren. Rosin geeft een lange en hoge pass. Conrads rent richting de bal. Garp onderschept slim de pass. Garp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foxtrot FC 78%, Kickers Offerdal 22%.
Foxtrot FC - Kickers Offerdal 0:1

46e minuut.
Musköt komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Garp is nu in balbezit. Garp passt de bal in één keer door. Daar is Hammarberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahlström rent richting de bal. Wahlström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Kickers Offerdal 0:2

60e minuut.
Kentsson probeert naar een medespeler te passen. Ernstsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bennysson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bennysson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ernstsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Last komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bergman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ernstsson is nu in balbezit. Ernstsson met een sublieme pass. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Wahlström passt de bal zonder na te denken. Garp is nu in balbezit. Garp probeert naar een medespeler te passen. Hammarberg is nu in balbezit. Hammarberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Åsenheim geeft de bal voor. Daar is Rehn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahlström rent richting de bal. Wahlström draait met de bal, schiet en ... Löwengrip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Kickers Offerdal 0:3

79e minuut.
Sjöström komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Conrads de bal. Renberg is nu in balbezit. Renberg speelt de bal door. Sjöström is nu in balbezit. Sjöström draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foxtrot FC 75%, Kickers Offerdal 25%.
Foxtrot FC - Kickers Offerdal 0:3