Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raudalu FC WC MUFAFA
Raudalu Tactiek algajad väljal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Gamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamal geeft een lange en hoge pass. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - WC MUFAFA 0:1

10e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón passt de bal zonder na te denken. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Graczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raudalu FC - WC MUFAFA 1:1

13e minuut.
Cherrad geeft de bal voor. Klungelig pakt Hahnemann de bal. Hahnemann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hüralp de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - WC MUFAFA 2:1

18e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Calderón met een sublieme pass. Cherrad probeert naar een medespeler te passen. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann passt de bal in één keer door. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Calderón geeft een hoge lob. Manusovich met een sublieme pass. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raudalu FC - WC MUFAFA 2:2

39e minuut.
Hüralp speelt de bal door. Atamańczuk rent richting de bal. Met opzet legt de Brauwer zijn tegenspeler op de grond. de Brauwer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 52%, WC MUFAFA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudalu FC - WC MUFAFA 2:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmura komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Atamańczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marinov. Atamańczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagordi komt het veld opgelopen. Bolovan met een snel genomen vrije trap. Lunari kan de bal niet met de borst controleren. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Graczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - WC MUFAFA 3:2

60e minuut.
Gamal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamal geeft de bal voor. Daar is Pîrvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Aranda komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Day is nu in balbezit. Day met een sublieme pass. Aranda rent richting de bal. Aranda draait met de bal, schiet en ... Graczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siedłowski. Hüralp raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolovan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Graczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hüralp springt en kopt de bal. Graczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Manusovich verovert de bal door een tackle van achteren. Páramos is nu in balbezit. Páramos probeert naar een medespeler te passen. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erdélyi trapt de bal weg. Manusovich kopt de bal weg. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 53%, WC MUFAFA 47%.
Raudalu FC - WC MUFAFA 3:2