Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greensocks LCM 2.0
ultima Tactiek temp65
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Corena geeft een lange en hoge pass. Bošotin is nu in balbezit. Palavicino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bošotin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yiğitata legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - LCM 2.0 1:0

7e minuut.
Daar is Bošotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raicu is nu in balbezit. Bošotin begaat een overtreding. Bošotin krijgt een gele kaart. Raicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rico met een snel genomen vrije trap. Olaizola is nu in balbezit. Olaizola draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sagron passt de bal in één keer door. Corena bereikt de bal nog maar net als eerste. Corena passt de bal zonder na te denken. Kitek rent richting de bal. Kitek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bošotin met een snelle inworp. Sagron speelt de bal door. Corena rent richting de bal. Corena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - LCM 2.0 2:0

30e minuut.
Palavicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palavicino geeft een lange en hoge pass. Raicu probeert naar een medespeler te passen. Ponce De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce De León haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
McIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. McIntyre geeft een lange en hoge pass. Olaizola rent richting de bal. Olaizola draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - LCM 2.0 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 46%, LCM 2.0 54%.
Greensocks - LCM 2.0 2:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiederkehr komt het veld opgelopen. Vázquez komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ostolaza geeft de bal voor. Cienciała kopt de bal weg. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre geeft een lange en hoge pass. Vázquez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greensocks - LCM 2.0 2:2

75e minuut.
Izaguirre geeft een hoge lob. McIntyre kopt de bal weg. Wiederkehr geeft een hoge lob. Vázquez rent richting de bal. Vázquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flores komt het veld opgelopen. Corena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galindo komt het veld opgelopen. Pose komt het veld opgelopen. Pérez Burrull trapt de bal weg van het doel. Wiederkehr geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pose de bal. Pose haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - LCM 2.0 2:3

80e minuut.
Wiederkehr passt de bal in één keer door. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre probeert naar een medespeler te passen. Pose bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt McIntyre de bal. McIntyre geeft een lange en hoge pass. Vázquez kopt de bal weg. Pose heeft problemen om de bal te vangen. Pose draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Wiederkehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiederkehr geeft een hoge lob. Pose is nu in balbezit. Pose schiet op doel. Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Rakowski de bal. Rakowski geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Vázquez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pose bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Saenz is nu in balbezit. Saenz probeert naar een medespeler te passen. Pose rent richting de bal. Pose haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - LCM 2.0 2:4

87e minuut.
Cienciała geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wiederkehr met de inworp. Flores geeft een hoge lob. Pose maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sagron probeert de bal aan de voet te houden. Flores speelt de bal door. Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Vázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - LCM 2.0 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 59%, LCM 2.0 41%.
Greensocks - LCM 2.0 2:5