Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKOREL Susi
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 51.2
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Zapivalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu verovert de bal door een tackle van achteren. Moisescu passt de bal met de wreef. Kusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Vlasov rent richting de bal. Szczotka onderschept slim de pass. Szczotka probeert naar een medespeler te passen. Kusov heeft problemen om de bal te vangen. Kusov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Matev rent richting de bal. Matev passt de bal in één keer door. Gonik met een sublieme pass. Kusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczotka rent richting de bal. Szczotka geeft de bal voor. Kusov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev passt de bal zonder na te denken. Gonik geeft de bal voor. Kusov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:2

18e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Szczotka is nu in balbezit. Zhuravliov is nu in balbezit. Szczotka onderschept slim de pass. Szczotka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szczotka passt de bal met de wreef. Kusov rent richting de bal. Kusov schiet op doel. Novikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:3

29e minuut.
Ómarsson geeft een lange en hoge pass. Moisescu kopt de bal weg. Kusov rent richting de bal. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:4

32e minuut.
Matev verovert de bal door een tackle van achteren. Matev passt de bal in één keer door. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtowicz geeft een lange en hoge pass. Kusov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oczko speelt de bal door. Ryabushkin met een sublieme pass. Kusov heeft problemen om de bal te vangen. Kusov haalt uit met een fantastische trap. Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:5

36e minuut.
Matev passt de bal met de wreef. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu geeft de bal voor. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka draait met de bal, schiet en ... Shchukin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Szczotka met een sublieme pass. Moisescu speelt de bal door. Kusov is nu in balbezit. Kusov schiet op doel. Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Novikov de bal onder controle te krijgen. Shchukin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:6

39e minuut.
Matev is nu in balbezit. Matev geeft de bal voor. Shaposhnikov probeert de bal met de borst te controleren. Kusov is nu in balbezit. Kusov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 81%, Susi 19%.
FKOREL - Susi 0:6

48e minuut.
Shaposhnikov trapt de bal weg van het doel. Matev probeert de bal met de borst te controleren. Matev probeert naar een medespeler te passen. Gonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Shchukin trapt de bal weg. Matev kopt de bal weg. Moisescu probeert naar een medespeler te passen. Kusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Matev probeert de bal met de borst te controleren. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu passt de bal met de wreef. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:7

58e minuut.
Matev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zykov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kusov met een sublieme pass. Moisescu probeert naar een medespeler te passen. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka schiet op doel. Shchukin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:8

66e minuut.
Zabotkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka onderschept slim de pass. Szczotka passt de bal met de wreef. Kusov heeft problemen om de bal te vangen. Kusov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zykov onderschept slim de pass. Kusov is nu in balbezit. Kusov met een sublieme pass. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vlasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtowicz passt de bal in één keer door. Szczotka rent richting de bal. Szczotka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:9

73e minuut.
Zabotkin speelt de bal door. Klungelig pakt Reshko de bal. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Wojtowicz controleert de bal met de borst. Wojtowicz geeft de bal voor. Daar is Shaposhnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:10

77e minuut.
Kusov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolozsvári komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Shaposhnikov rent richting de bal. Szczotka onderschept slim de pass. Szczotka speelt de bal door. Moisescu rent richting de bal. Moisescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kolozsvári heeft problemen om de bal te vangen. Moisescu met een sublieme pass. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:11

86e minuut.
Zykov rent richting de bal. Zykov geeft een lange en hoge pass. Shaposhnikov heeft problemen om de bal te vangen. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:12

88e minuut.
Shchukin met een sublieme pass. Szczotka kopt de bal weg. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:13

90e minuut.
Novikov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beschastnykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Susi 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 89%, Susi 11%.
FKOREL - Susi 0:14