Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK Kaliakra Kavarna CSKA Sofia 2017
Българка Tactiek Best
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Monsef rent richting de bal. Monsef geeft een lange en hoge pass. Rachev kopt de bal weg. Stoikov rent richting de bal. Stoikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - CSKA Sofia 2017 1:0

2e minuut.
Stoikov rent richting de bal. Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov onderschept slim de pass. Stoikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - CSKA Sofia 2017 2:0

7e minuut.
Viloa passt de bal met de wreef. Somogyi heeft problemen om de bal te vangen. Chaushev rent richting de bal. Somogyi onderschept slim de pass. Somogyi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Peev is nu in balbezit. Peev probeert naar een medespeler te passen. Viloa speelt de bal door. Gabriel rent richting de bal. Gabriel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rachev kopt de bal weg. Despodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Despodov geeft een lange en hoge pass. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Peev rent richting de bal. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi probeert naar een medespeler te passen. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Velikov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - CSKA Sofia 2017 2:1

28e minuut.
Inworp. Hawryszczak met de inworp. Fallucco kan de bal niet met de borst controleren. Fallucco geeft een hoge lob. Peev kopt de bal weg. Velikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hawryszczak rent richting de bal. Despodov onderschept slim de pass. Despodov geeft een lange en hoge pass. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov draait met de bal, schiet en ... Ivanušec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leshtarski is nu in balbezit. Leshtarski passt de bal met de wreef. Stoikov rent richting de bal. Stoikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 52%, CSKA Sofia 2017 48%.
PFK Kaliakra Kavarna - CSKA Sofia 2017 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Despodov de bal. Despodov geeft een lange en hoge pass. Karaivanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoikov rent richting de bal. Stoikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Stoikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoikov passt de bal met de wreef. Accorso is nu in balbezit. Rachev onderschept slim de pass. Rachev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa probeert naar een medespeler te passen. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Velikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PFK Kaliakra Kavarna - CSKA Sofia 2017 2:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viloa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaushev rent richting de bal. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fallucco is nu in balbezit. Despodov onderschept slim de pass. Despodov probeert naar een medespeler te passen. Rachev is nu in balbezit. Rachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Monsef geeft de bal voor. Daar is Accorso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachev speelt de bal door. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - CSKA Sofia 2017 3:2

86e minuut.
Radulov rent richting de bal. Stoikov verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Karaivanov ... Strafschop! Karaivanov krijgt een gele kaart. Stoikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rachev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ivanušec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 49%, CSKA Sofia 2017 51%.
PFK Kaliakra Kavarna - CSKA Sofia 2017 3:2