Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Haxtox FA Vagharshapat
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tadevosyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saroyan met de inworp. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bareghamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arustamyan is nu in balbezit. Arustamyan geeft een hoge lob. Melikyan heeft problemen om de bal te vangen. Melikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 0:1

9e minuut.
Dalakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalakyan met een sublieme pass. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan rent richting de bal. Tankyan draait met de bal, schiet en ... Shahinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tankyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tankyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 1:1

18e minuut.
Charikyan rent richting de bal. Boyajyan rent richting de bal. Charikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Melikyan rent richting de bal. Melikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Saroyan probeert naar een medespeler te passen. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan schiet op doel. Tadevosyan probeert de bal aan de voet te houden. Mahakyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 1:2

32e minuut.
Melikyan rent richting de bal. Melikyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tadevosyan de bal onder controle te krijgen. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tadevosyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Damadyan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Charikyan rent richting de bal. Charikyan geeft een hoge lob. Damadyan is nu in balbezit. Melikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Melikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 1:3

43e minuut.
Tigranyan geeft een hoge lob. Khachatryan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jamgochyan de bal. Tankyan rent richting de bal. Tankyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Haxtox 55%, FA Vagharshapat 45%.
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 1:3

50e minuut.
Tankyan rent richting de bal. Tankyan draait met de bal, schiet en ... Baghumyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panosyan is nu in balbezit. Panosyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Bareghamyan de bal. Bareghamyan probeert naar een medespeler te passen. Arustamyan speelt de bal door. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 1:4

62e minuut.
Jamgochyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Melikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charikyan rent richting de bal. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 1:5

63e minuut.
Bareghamyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tankyan controleert de bal met de borst. Tankyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Haxtox 54%, FA Vagharshapat 46%.
Gallant Haxtox - FA Vagharshapat 1:5