Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pupulik FC Mec Hayq
Normal Tactiek xxx
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Frunzyan is nu in balbezit. Bondía verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía passt de bal in één keer door. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:1

5e minuut.
Margaryan passt de bal in één keer door. Azaryan rent richting de bal. Bondía verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kotanjyan geeft de bal voor. Boyajyan met een sublieme pass. Margaryan rent richting de bal. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Papikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:2

8e minuut.
Sharoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sharoyan zijn tegenspeler op de grond. Sharoyan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Boyajyan met een snelle inworp. Garnikyan rent richting de bal. Garnikyan geeft een lange en hoge pass. Bondía rent richting de bal. Bondía schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tamazyan met een sublieme pass. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan geeft een hoge lob. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Levonyan is nu in balbezit. Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan met een sublieme pass. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Xachikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Daar is Bondía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondía schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía schiet op doel. Papikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Frunzyan de bal onder controle te krijgen. Kotanjyan rent richting de bal. Kotanjyan passt de bal met de wreef. Bondía heeft problemen om de bal te vangen. Bondía haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Babayan speelt de bal door. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan geeft een lange en hoge pass. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bondía is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:3

19e minuut.
Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan passt de bal zonder na te denken. Bondía rent richting de bal. Bondía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:4

20e minuut.
Avagian verovert de bal door een tackle van achteren. Avagian passt de bal met de wreef. Frunzyan is nu in balbezit. Margaryan onderschept slim de pass. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Papikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boyajyan rent richting de bal. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:5

22e minuut.
Papikyan speelt de bal door. Haroyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Frunzyan de bal. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boyajyan zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Boyajyan kopt de bal weg. Margaryan rent richting de bal. Margaryan passt de bal in één keer door. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Papikyan trapt de bal weg van het doel. Sharoyan kopt de bal weg. Bondía is nu in balbezit. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boyajyan onderschept slim de pass. Boyajyan passt de bal zonder na te denken. Yanikyan is nu in balbezit. Bondía onderschept slim de pass. Bondía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Margaryan rent richting de bal. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Bondía is nu in balbezit. Bondía schiet op doel. Papikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:6

33e minuut.
Kotanjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotanjyan passt de bal zonder na te denken. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boyajyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rüttgers komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Frunzyan probeert naar een medespeler te passen. Rüttgers is nu in balbezit. Rüttgers speelt de bal door. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papikyan speelt de bal door. Rüttgers kopt de bal weg. Bondía rent richting de bal. Bondía schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kotanjyan geeft een hoge lob. Levonyan kopt de bal weg. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Papikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:7

43e minuut.
Margaryan is nu in balbezit. Margaryan passt de bal met de wreef. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:8

45e minuut.
Rüttgers speelt de bal door. Margaryan rent richting de bal. Margaryan probeert naar een medespeler te passen. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pupulik 83%, FC Mec Hayq 17%.
pupulik - FC Mec Hayq 0:8

47e minuut.
Margaryan is nu in balbezit. Bondía rent richting de bal. Margaryan rent richting de bal. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Papikyan trapt de bal weg. Margaryan kopt de bal weg. Azaryan rent richting de bal. Bondía rent richting de bal. Bondía draait met de bal, schiet en ... Papikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:9

51e minuut.
Asatryan geeft de bal voor. Rüttgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttgers passt de bal in één keer door. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Bondía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azaryan rent richting de bal. Bondía verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía draait met de bal, schiet en ... Papikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:10

55e minuut.
Doeltrap. Papikyan trapt de bal weg. Rüttgers kopt de bal weg. Bondía controleert de bal met de borst. Bondía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rüttgers geeft een hoge lob. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yanikyan trapt de bal weg. Klungelig pakt Rüttgers de bal. Rüttgers passt de bal met de wreef. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:11

60e minuut.
Rüttgers is nu in balbezit. Rüttgers passt de bal in één keer door. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Margaryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruokola komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Frunzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola passt de bal met de wreef. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Rüttgers met een sublieme pass. Bondía is nu in balbezit. Bondía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sharoyan probeert naar een medespeler te passen. Bondía is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yanikyan. Bondía is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garnikyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papikyan met een harde bal richting middenveld. Kotanjyan kopt de bal weg. Bondía probeert de bal met de borst te controleren. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Azaryan speelt de bal door. Ruokola controleert de bal met de borst. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:12

77e minuut.
Rüttgers geeft de bal voor. Yanikyan kopt de bal weg. Levonyan heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De bal raakt de paal. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Papikyan trapt de bal weg van het doel. Rüttgers kopt de bal weg. Daar is Bondía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:13

80e minuut.
Garnikyan probeert naar een medespeler te passen. Ruokola rent richting de bal. Ruokola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bondía de bal. Bondía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:14

82e minuut.
Yanikyan geeft een hoge lob. Inworp. Kotanjyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondía rent richting de bal. Bondía draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:15

84e minuut.
Daar is Levonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levonyan met een sublieme pass. Rüttgers probeert naar een medespeler te passen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bondía is nu in balbezit. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:16

86e minuut.
Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola passt de bal zonder na te denken. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:17

89e minuut.
Daar is Rüttgers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttgers met een sublieme pass. Yanikyan is nu in balbezit. Bondía onderschept slim de pass. Bondía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Mec Hayq 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pupulik 92%, FC Mec Hayq 8%.
pupulik - FC Mec Hayq 0:18