Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patanekan Vagrer Haytgheq
Normal Tactiek taza
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten very good
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Tatoyan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aznavour zal de hoekschop nemen. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:1

7e minuut.
Arakelyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azaryan komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Klungelig pakt Danielyan de bal. Tamazyan rent richting de bal. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Galstyan geeft een lange en hoge pass. Mkoyan kopt de bal weg. Tamazyan heeft problemen om de bal te vangen. Lens rent richting de bal. Lens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Tamazyan passt de bal in één keer door. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens passt de bal met de wreef. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Satunts probeert naar een medespeler te passen. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan speelt de bal door. Lens is nu in balbezit. Lens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:2

17e minuut.
Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts passt de bal zonder na te denken. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Lens is nu in balbezit. Lens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens verovert de bal door een tackle van achteren. Lens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:3

22e minuut.
Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts onderschept slim de pass. Satunts met een sublieme pass. Lens rent richting de bal. Lens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:4

30e minuut.
Satunts geeft een hoge lob. Shahgeldyan met een sublieme pass. Mkoyan kopt de bal weg. Lens is nu in balbezit. Lens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Aznavour met een snelle inworp. Dadalyan is nu in balbezit. Dadalyan geeft de bal voor. Tamazyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts onderschept slim de pass. Satunts met een sublieme pass. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan schiet op doel. Saroyan probeert de bal aan de voet te houden. Lens rent richting de bal. Lens geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mkoyan kopt de bal weg. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan passt de bal met de wreef. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 75%, Haytgheq 25%.
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:4

47e minuut.
Tamazyan met een sublieme pass. Saroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Galstyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:5

53e minuut.
Tatoyan geeft een hoge lob. Santiesteban kopt de bal weg. Danielyan heeft problemen om de bal te vangen. Lens is nu in balbezit. Lens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mkoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkoyan passt de bal zonder na te denken. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens verovert de bal door een tackle van achteren. Lens haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dadalyan is nu in balbezit. Dadalyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:6

60e minuut.
Dadalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dadalyan probeert naar een medespeler te passen. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Lens is nu in balbezit. Lens haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lens met een sublieme pass. Klungelig pakt Tatoyan de bal. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satunts met een snelle inworp. Santiesteban geeft een hoge lob. Lens is nu in balbezit. Lens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dadalyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lens met een sublieme pass. Tamazyan rent richting de bal. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Satunts kopt de bal weg. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens geeft de bal voor. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:7

73e minuut.
Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts geeft de bal voor. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:8

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aznavour met een snelle inworp. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkoyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hovsepyan kopt de bal weg. Satunts is nu in balbezit. Satunts passt de bal met de wreef. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dadalyan probeert naar een medespeler te passen. Lens rent richting de bal. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens rent richting de bal. Lens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varteresyan met een snelle inworp. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan geeft een hoge lob. Hacheryan controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Lens heeft problemen om de bal te vangen. Lens haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:9

90e minuut.
Klungelig pakt Tamazyan de bal. Saroyan rent richting de bal. Saroyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aznavour de bal. Aznavour geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 78%, Haytgheq 22%.
Patanekan Vagrer - Haytgheq 0:9