Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
太太衍 河南省中土队
Normal Tactiek 声东击西
34% Balbezit 66%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 45.9
average Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Miao bereikt de bal nog maar net als eerste. Miao passt de bal met de wreef. Wiercioch speelt de bal door. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:1

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kowalczyk neemt de hoekschop. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:2

11e minuut.
Dongcheng heeft problemen om de bal te vangen. Dongcheng geeft de bal voor. Daar is Shiyou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Miao passt de bal zonder na te denken. Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Gravgaard speelt de bal door. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:3

14e minuut.
Shenyang is nu in balbezit. Miao onderschept slim de pass. Miao geeft een hoge lob. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dongcheng is nu in balbezit. Dongcheng draait met de bal, schiet en ... Kaixin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:4

18e minuut.
Xiaoli rent richting de bal. Dongcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Dongcheng speelt de bal door. Daar is Xueshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueshan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Miao bereikt de bal nog maar net als eerste. Miao passt de bal in één keer door. Gravgaard probeert naar een medespeler te passen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. Kaixin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng draait met de bal, schiet en ... Kaixin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Miao speelt de bal door. Xueshan heeft problemen om de bal te vangen. Xueshan draait met de bal, schiet en ... Kaixin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:5

36e minuut.
Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ya is nu in balbezit. Kowalczyk onderschept slim de pass. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Geliang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:6

41e minuut.
Gravgaard passt de bal met de wreef. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xueshan de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:7

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gravgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dongcheng probeert naar een medespeler te passen. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 太太衍 74%, 河南省中土队 26%.
太太衍 - 河南省中土队 0:7

47e minuut.
Xueshan onderschept slim de pass. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dongcheng de bal onder controle te krijgen. Gravgaard is nu in balbezit. Gravgaard geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Xueshan rent richting de bal. Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch passt de bal zonder na te denken. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng geeft een hoge lob. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. Kaixin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:8

57e minuut.
Geliang met een harde bal richting middenveld. Miao kan de bal niet met de borst controleren. Miao speelt de bal door. Klungelig pakt Xueshan de bal. Xueshan schiet op doel. Kaixin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gravgaard rent richting de bal. Wiercioch is nu in balbezit. Wiercioch passt de bal zonder na te denken. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wiercioch onderschept slim de pass. Wiercioch passt de bal met de wreef. Kowalczyk is nu in balbezit. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Wiercioch onderschept slim de pass. Wiercioch geeft de bal voor. Xueshan probeert naar een medespeler te passen. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Kaixin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:9

71e minuut.
Miao probeert naar een medespeler te passen. Gravgaard is nu in balbezit. Gravgaard passt de bal in één keer door. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 河南省中土队 0:10

75e minuut.
Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch onderschept slim de pass. Wiercioch passt de bal in één keer door. Daar is Dongcheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongcheng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Lulei probeert naar een medespeler te passen. Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lulei krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Xueshan is nu in balbezit. Rongxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan verovert de bal door een tackle van achteren. Xueshan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 太太衍 83%, 河南省中土队 17%.
太太衍 - 河南省中土队 0:10