Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beisbolistas AC A.D Aguilas Supremas.
Normal Tactiek Victoria
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Giacomazzi met een sublieme pass. Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiva passt de bal in één keer door. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carranza rent richting de bal. Czibor verovert de bal door een tackle van achteren. Czibor geeft de bal voor. López Clemente springt en kopt de bal. Daar is Alpízar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:1

11e minuut.
Cravo rent richting de bal. Cravo probeert naar een medespeler te passen. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda haalt uit met een fantastische trap. Alpízar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:2

14e minuut.
López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente passt de bal in één keer door. Canda rent richting de bal. Canda schiet op doel. Colindres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:3

20e minuut.
Cravo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bulajić de bal. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Canda rent richting de bal. Canda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:4

23e minuut.
López Clemente speelt de bal door. Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal in één keer door. Canda is nu in balbezit. Canda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:5

24e minuut.
Czibor met een snelle inworp. Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Leiva passt de bal zonder na te denken. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ... Colindres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Canda de bal. Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal met de wreef. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente schiet op doel. Colindres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo haalt uit met een fantastische trap. Colindres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:7

29e minuut.
Kershner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershner passt de bal zonder na te denken. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente onderschept slim de pass. López Clemente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Canda rent richting de bal. Canda schiet op doel. Alpízar verovert de bal door een tackle van achteren. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:8

35e minuut.
Colindres trapt de bal weg. Cravo kopt de bal weg. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. Colindres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomazzi onderschept slim de pass. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:9

45e minuut.
Leiva met de inworp. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda probeert naar een medespeler te passen. Bulajić rent richting de bal. Bulajić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas AC 88%, A.D Aguilas Supremas. 12%.
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:9

46e minuut.
Dera komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva probeert naar een medespeler te passen. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. Colindres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Rendon kopt de bal weg. Cravo rent richting de bal. Cravo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:10

50e minuut.
Dera probeert de bal met de borst te controleren. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera is nu in balbezit. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente draait met de bal, schiet en ... Colindres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cañas rent richting de bal. Cañas geeft de bal voor. Giacomazzi kopt de bal weg. Canda rent richting de bal. Canda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch passt de bal in één keer door. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente draait met de bal, schiet en ... Valderrama probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:11

60e minuut.
Valderrama geeft de bal voor. Giacomazzi kopt de bal weg. Daar is López Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Clemente draait met de bal, schiet en ... Valderrama probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Giacomazzi passt de bal in één keer door. Dera rent richting de bal. López Clemente rent richting de bal. López Clemente schiet op doel. Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:12

69e minuut.
Giacomazzi is nu in balbezit. Giacomazzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:13

73e minuut.
Canda kan de bal niet met de borst controleren. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:14

76e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Leiva passt de bal in één keer door. López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Canda rent richting de bal. Canda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elytis komt het veld opgelopen. Księżyc komt het veld opgelopen. Manov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov speelt de bal door. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valderrama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:15

82e minuut.
López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. López Clemente speelt de bal door. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:16

88e minuut.
Rendon rent richting de bal. Manov verovert de bal door een tackle van achteren. Manov geeft een hoge lob. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Księżyc rent richting de bal. Dera rent richting de bal. Księżyc rent richting de bal. Księżyc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Manov met de inworp. Coronado is nu in balbezit. López Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera draait met de bal, schiet en ... Paal! Colindres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas AC 93%, A.D Aguilas Supremas. 7%.
Beisbolistas AC - A.D Aguilas Supremas. 0:17