Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportingPortugal MANGOLÉ FC
Normal Tactiek Amorim
32% Balbezit 68%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 53.9
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Korobka probeert naar een medespeler te passen. Alface probeert naar een medespeler te passen. Gămălie met een sublieme pass. Bonsema rent richting de bal. Bonsema draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:1

10e minuut.
Arnao is nu in balbezit. Arnao geeft de bal voor. Daar is Alface, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:2

14e minuut.
Daar is Sędziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędziak passt de bal in één keer door. Alface bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta onderschept slim de pass. Dias de Luta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Quintãos passt de bal zonder na te denken. Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. Santarim probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:3

22e minuut.
Arnao is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giraflor met de inworp. Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsema schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Korobka de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Korobka is nu in balbezit. Korobka geeft de bal voor. Quintãos probeert de bal aan de voet te houden. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:4

27e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie passt de bal in één keer door. Daar is Bonsema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonsema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:5

44e minuut.
Arnao is nu in balbezit. Arnao geeft een hoge lob. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta schiet op doel. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 73%, MANGOLÉ FC 27%.
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:6

46e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Klungelig pakt Korobka de bal. Korobka probeert naar een medespeler te passen. Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Dias de Luta passt de bal zonder na te denken. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. Santarim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:7

53e minuut.
Korobka passt de bal met de wreef. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta speelt de bal door. Bonsema is nu in balbezit. Bonsema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:8

56e minuut.
Gămălie kopt de bal weg. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta speelt de bal door. Bonsema is nu in balbezit. Bonsema draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Arnao rent richting de bal. Giraflor rent richting de bal. Arnao onderschept slim de pass. Bonsema is nu in balbezit. Bonsema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Doeltrap. Medina trapt de bal weg van het doel. Bonsema is nu in balbezit. Bonsema haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Arnao kopt de bal weg. Rantaharju met een sublieme pass. Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dias de Luta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Medina met een harde bal richting middenveld. Daar is Quintãos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonsema rent richting de bal. Bonsema schiet op doel. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:9

68e minuut.
Giraflor rent richting de bal. Rantaharju met een sublieme pass. Alface rent richting de bal. Dias de Luta onderschept slim de pass. Dias de Luta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Arnao onderschept slim de pass. Arnao probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gămălie de bal. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nogueira probeert de bal aan de voet te houden. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak geeft de bal voor. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Papança speelt de bal door. Reino rent richting de bal. Reino geeft een lange en hoge pass. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Arnao rent richting de bal. Arnao geeft een hoge lob. Reino kopt de bal weg. Gămălie heeft problemen om de bal te vangen. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:10

90e minuut.
Klungelig pakt Bonsema de bal. Bonsema passt de bal met de wreef. Dias de Luta is nu in balbezit. Gămălie rent richting de bal. Gămălie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 84%, MANGOLÉ FC 16%.
SportingPortugal - MANGOLÉ FC 0:10