Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo felinos Dawidhs Heimirichs
Normal Tactiek 6??
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado passt de bal zonder na te denken. Camacho rent richting de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Camacho is nu in balbezit. Camacho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pedraza probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Camacho speelt de bal door. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo haalt uit met een fantastische trap. Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cuadrado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Acosta de bal. Robayo rent richting de bal. Robayo draait met de bal, schiet en ... Agudelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - Dawidhs Heimirichs 0:1

33e minuut.
Camacho passt de bal zonder na te denken. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robayo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robayo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - Dawidhs Heimirichs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo felinos 69%, Dawidhs Heimirichs 31%.
club deportivo felinos - Dawidhs Heimirichs 0:2

46e minuut.
Córdoba komt het veld opgelopen. Cubides komt het veld opgelopen. Hoyos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pimiento rent richting de bal. Pimiento passt de bal in één keer door. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo draait met de bal, schiet en ... Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Robayo onderschept slim de pass. Robayo geeft een lange en hoge pass. Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Camacho schiet op doel. Montañez heeft problemen om de bal te vangen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo verovert de bal door een tackle van achteren. Robayo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Agudelo met een harde bal richting middenveld. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado geeft een hoge lob. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - Dawidhs Heimirichs 0:3

74e minuut.
Gaitán heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado passt de bal zonder na te denken. Robayo is nu in balbezit. Robayo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo felinos 73%, Dawidhs Heimirichs 27%.
club deportivo felinos - Dawidhs Heimirichs 0:3