Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolcol Tequendama F.C.
442 Tactiek Cachipay
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 40.4
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Navajas neemt de hoekschop. Kunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kunter rent richting de bal. Kunter passt de bal in één keer door. Daar is Perdomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdomo schiet op doel. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Tequendama F.C. 0:1

12e minuut.
Montaña is nu in balbezit. Boada onderschept slim de pass. Boada geeft een hoge lob. Perdomo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kunter springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Navajas met een sublieme pass. Rangel rent richting de bal. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro geeft een lange en hoge pass. Feliciano rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kelek met een sublieme pass. Daar is Perdomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sotelo is nu in balbezit. Kunter onderschept slim de pass. Pinheiro speelt de bal door. Perdomo rent richting de bal. Perdomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Munévar kopt de bal weg. Rangel probeert de bal aan de voet te houden. Pinheiro speelt de bal door. Kunter is nu in balbezit. Kunter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Tequendama F.C. 0:2

31e minuut.
Anchico geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kelek met een snelle inworp. Kunter heeft problemen om de bal te vangen. Kunter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Kunter rent richting de bal. Kunter schiet op doel. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Tequendama F.C. 0:3

35e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Navajas met een sublieme pass. Rangel is nu in balbezit. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcol 80%, Tequendama F.C. 20%.
Bolcol - Tequendama F.C. 0:3

48e minuut.
Kunter rent richting de bal. Kunter geeft een lange en hoge pass. Feliciano heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Chará is nu in balbezit. Chará geeft de bal voor. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Montaña de bal onder controle te krijgen. Jakub bokst de bal weg.

56e minuut.
Feliciano rent richting de bal. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kunter de bal. Kunter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Perdomo rent richting de bal. Perdomo speelt de bal door. Kunter is nu in balbezit. Kunter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sotelo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Tequendama F.C. 0:4

60e minuut.
Kelek speelt de bal door. Kunter is nu in balbezit. Kunter passt de bal zonder na te denken. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Munévar verovert de bal door een tackle van achteren. Munévar geeft de bal voor. Gallo is nu in balbezit. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pinheiro met een sublieme pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano begaat een overtreding. Feliciano krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Munévar met een snelle inworp. Pinheiro speelt de bal door. Kunter is nu in balbezit. Kunter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Tequendama F.C. 0:5

77e minuut.
Rangel rent richting de bal. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Kunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Anchico is nu in balbezit. Kelek rent richting de bal. Kunter is nu in balbezit. Kelek rent richting de bal. Kelek geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Kelek met de inworp. Kunter geeft de bal voor. Klungelig pakt Sotelo de bal. Feliciano met een sublieme pass. Kelek geeft een hoge lob. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perdomo rent richting de bal. Perdomo schiet op doel. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Tequendama F.C. 0:6

88e minuut.
Kelek geeft een lange en hoge pass. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Kunter controleert de bal met de borst. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Henríquez geeft een hoge lob. Kelek rent richting de bal. Kelek speelt de bal door. Kunter is nu in balbezit. Kunter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcol 73%, Tequendama F.C. 27%.
Bolcol - Tequendama F.C. 0:6