Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budućnost Vladičin Han Hilandar
Normal Tactiek 1111111
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 52.8
poor Schieten very good
poor Passen excellent
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Thomopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Podestà is nu in balbezit. Thomopoulos rent richting de bal. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:1

3e minuut.
Baraja Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Baraja Vegas probeert naar een medespeler te passen. Thomopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomopoulos schiet op doel. Mitrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:2

5e minuut.
Podestà onderschept slim de pass. Podestà geeft de bal voor. Amuway kopt de bal weg. Daar is Thomopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Baraja Vegas speelt de bal door. Daar is Bateman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bateman met een sublieme pass. Daar is Podestà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podestà schiet op doel. Mitrović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:3

13e minuut.
Baraja Vegas probeert de bal aan de voet te houden. Vujošević geeft een lange en hoge pass. Podestà kopt de bal weg. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... Mitrović bokst de bal weg. Klungelig pakt Thomopoulos de bal. Thomopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:4

21e minuut.
Bateman speelt de bal door. Pušonja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thomopoulos. Thomopoulos krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Amuway passt de bal met de wreef. Baraja Vegas geeft de bal voor. Thomopoulos rent richting de bal. Thomopoulos schiet op doel. Mitrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:5

22e minuut.
Anđelkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalajdžić de bal. Thomopoulos rent richting de bal. Thomopoulos schiet op doel. Mitrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:6

23e minuut.
Anđelkov passt de bal met de wreef. Pušonja is nu in balbezit. Thomopoulos onderschept slim de pass. Thomopoulos haalt uit met een fantastische trap. Marčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:7

25e minuut.
Baraja Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraja Vegas probeert naar een medespeler te passen. Bateman is nu in balbezit. Bateman geeft de bal voor. Thomopoulos springt en kopt de bal. Mitrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Baraja Vegas rent richting de bal. Baraja Vegas met een sublieme pass. Amuway met een sublieme pass. Klungelig pakt Thomopoulos de bal. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bateman passt de bal met de wreef. Baraja Vegas geeft een hoge lob. Podestà is nu in balbezit. Podestà draait met de bal, schiet en ... Mitrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:8

37e minuut.
Bateman passt de bal in één keer door. Amuway met een sublieme pass. Thomopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... Marčić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitrović met een sublieme pass. Baraja Vegas geeft een lange en hoge pass. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kojić met een sublieme pass. Klungelig pakt Baraja Vegas de bal. Baraja Vegas passt de bal zonder na te denken. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bezdrob geeft de bal voor. Thomopoulos kopt de bal weg. Daar is Tekijaški, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitrović met een harde bal richting middenveld. Baraja Vegas kopt de bal weg. Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budućnost Vladičin Han 74%, Hilandar 26%.
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:9

46e minuut.
Vještica komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vještica speelt de bal door. Vujošević rent richting de bal. Vujošević passt de bal met de wreef. Podestà is nu in balbezit. Podestà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:10

49e minuut.
Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica passt de bal met de wreef. Baraja Vegas speelt de bal door. Podestà is nu in balbezit. Podestà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:11

61e minuut.
Vještica passt de bal met de wreef. Marčić rent richting de bal. Vujošević onderschept slim de pass. Vujošević geeft de bal voor. Podestà krijgt zijn hoofd ertegen. Mitrović bokst de bal weg.

71e minuut.
Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà onderschept slim de pass. Podestà speelt de bal door. Vujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujošević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Marčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujošević rent richting de bal. Vujošević haalt uit met een fantastische trap. Mitrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Mitrović met een harde bal richting middenveld. Baraja Vegas kopt de bal weg. Daar is Podestà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podestà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baraja Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Baraja Vegas passt de bal in één keer door. Podestà heeft problemen om de bal te vangen. Vujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujošević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vujošević rent richting de bal. Vujošević geeft de bal voor. Marčić heeft problemen om de bal te vangen. Podestà is nu in balbezit. Podestà draait met de bal, schiet en ... Mitrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Podestà is nu in balbezit. Podestà geeft de bal voor. Vujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà is nu in balbezit. Podestà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:12

84e minuut.
Kojić geeft de bal voor. Kalajdžić kopt de bal weg. Thomopoulos rent richting de bal. Bateman is nu in balbezit. Bateman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budućnost Vladičin Han 83%, Hilandar 17%.
Budućnost Vladičin Han - Hilandar 0:12