Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enfield Heath Fc Zlatan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Juninho rent richting de bal. Ian Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Juninho begaat een overtreding. Juninho krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Michael verovert de bal door een tackle van achteren. Michael passt de bal in één keer door. Tyson is nu in balbezit. Ţonea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţonea schiet op doel. Shilton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Michael kopt de bal weg. Klungelig pakt Yeboah de bal. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea schiet op doel. Russell probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferguson neemt de hoekschop. Shilton bokst de bal weg. Ţonea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Fc Zlatan 0:1

16e minuut.
Grealish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mullen komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Whelan is nu in balbezit. Whelan geeft een hoge lob. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea schiet op doel. Russell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Fc Zlatan 0:2

32e minuut.
Tyson is nu in balbezit. Tyson geeft een hoge lob. Inworp. Whelan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mullen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shilton probeert wanhopig de bal te grijpen. Ţonea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Collins met een sublieme pass. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţonea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durbin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mullen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Durbin de bal. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Fc Zlatan 0:3

40e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Durbin heeft problemen om de bal te vangen. Ţonea rent richting de bal. Ţonea schiet op doel. Shilton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Fc Zlatan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfield Heath 55%, Fc Zlatan 45%.
Enfield Heath - Fc Zlatan 0:4

56e minuut.
Mullen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferguson de bal. Ferguson geeft de bal voor. Ţonea probeert de bal aan de voet te houden. Ţonea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Mullen de bal. Mullen speelt de bal door. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea haalt uit met een fantastische trap. Shilton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Fc Zlatan 0:5

71e minuut.
Russell rent richting de bal. Russell met een sublieme pass. Yeboah controleert de bal met de borst. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Ţonea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russell. Russell krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen passt de bal in één keer door. Ţonea rent richting de bal. Ţonea draait met de bal, schiet en ... Shilton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sidwell rent richting de bal. Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins speelt de bal door. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Tyson de bal onder controle te krijgen. Ţonea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russell. Russell krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ţonea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mullen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Constable trapt de bal weg. Michael probeert naar een medespeler te passen. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfield Heath 49%, Fc Zlatan 51%.
Enfield Heath - Fc Zlatan 0:5