Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faversham Linets Padstow Rovers
Normal Tactiek defmidwide
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 53
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer passt de bal met de wreef. Carroll is nu in balbezit. Carroll draait met de bal, schiet en ... Meghoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:1

4e minuut.
Honeywood speelt de bal door. Rason heeft problemen om de bal te vangen. Rason passt de bal zonder na te denken. Sawyer rent richting de bal. Sawyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Trippier met een sublieme pass. Endrick rent richting de bal. Endrick passt de bal met de wreef. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel. Meghoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:2

10e minuut.
Carroll geeft een hoge lob. Meghoma speelt de bal door. Endrick kopt de bal weg. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Potts de bal. Sheringham geeft een hoge lob. Sawyer rent richting de bal. Sawyer schiet op doel. Meghoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:3

15e minuut.
Sawyer maakt een snoekduik en kopt de bal. Meghoma probeert naar een medespeler te passen. Endrick kopt de bal weg. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer draait met de bal, schiet en ... Meghoma bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carroll krijgt zijn hoofd ertegen. Ellard kopt de bal weg. Endrick rent richting de bal. Endrick geeft een hoge lob. Carroll krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Endrick kopt de bal weg. Daar is Yeboah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trippier probeert naar een medespeler te passen. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Meghoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Coltraro speelt de bal door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll passt de bal in één keer door. Sawyer rent richting de bal. Sawyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meghoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carroll krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Trippier de bal. Trippier geeft de bal voor. Carroll kopt de bal weg. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Meghoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:4

24e minuut.
Sheringham geeft een hoge lob. Dyer kopt de bal weg. Ellard probeert de bal aan de voet te houden. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:5

26e minuut.
Ellard geeft een hoge lob. Inworp. Endrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:6

28e minuut.
Carroll rent richting de bal. Murtagh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carroll is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sawyer neemt de penalty, wat een uithaal! Meghoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:7

28e minuut.
Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll heeft problemen om de bal te vangen. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ... Meghoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:8

30e minuut.
Endrick geeft de bal voor. Carroll kopt de bal weg. Coltraro probeert naar een medespeler te passen. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow speelt de bal door. Daar is Meghoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:9

32e minuut.
Honeywood raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Green komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Coltraro geeft de bal voor. Sawyer kopt de bal weg. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel. Meghoma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:10

39e minuut.
Sheringham geeft de bal voor. Crow probeert de bal met de borst te controleren. Trippier is nu in balbezit. Trippier schiet op doel. Meghoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:11

40e minuut.
Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Ellard bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Endrick met de inworp. Sheringham geeft een lange en hoge pass. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll geeft de bal voor. Meghoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Coltraro heeft problemen om de bal te vangen. Vaughn is nu in balbezit. Coltraro verovert de bal door een tackle van achteren. Coltraro geeft de bal voor. Sawyer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham Linets 87%, Padstow Rovers 13%.
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:11

47e minuut.
Coltraro probeert naar een medespeler te passen. Carroll is nu in balbezit. Carroll passt de bal met de wreef. Trippier kan de bal niet met de borst controleren. Trippier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Carroll passt de bal in één keer door. Meghoma probeert naar een medespeler te passen. Murtagh is nu in balbezit. Carroll onderschept slim de pass. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trippier heeft problemen om de bal te vangen. Trippier passt de bal met de wreef. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:12

53e minuut.
Coltraro is nu in balbezit. Coltraro passt de bal zonder na te denken. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ... Meghoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:13

58e minuut.
Coltraro kopt de bal weg. Trippier rent richting de bal. Trippier passt de bal zonder na te denken. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll geeft de bal voor. Sawyer rent richting de bal. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:14

65e minuut.
Daar is Trippier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trippier passt de bal met de wreef. Carroll heeft problemen om de bal te vangen. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:15

66e minuut.
Withe passt de bal zonder na te denken. Trippier speelt de bal door. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:16

69e minuut.
Bale speelt de bal door. Coltraro met een sublieme pass. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Meghoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:17

71e minuut.
Sheringham met een sublieme pass. Coltraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltraro passt de bal in één keer door. Carroll is nu in balbezit. Carroll draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Trippier passt de bal zonder na te denken. Endrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrick passt de bal in één keer door. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:18

73e minuut.
Rason met een sublieme pass. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll is nu in balbezit. Carroll draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Crow trapt de bal weg van het doel. Trippier kopt de bal weg. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier met een sublieme pass. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:19

77e minuut.
Coltraro probeert naar een medespeler te passen. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer probeert naar een medespeler te passen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ... Meghoma bokst de bal weg.

78e minuut.
Green kopt de bal weg. Endrick geeft de bal voor. Coltraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltraro geeft de bal voor. Trippier krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sheringham is nu in balbezit. Sheringham passt de bal met de wreef. Coltraro speelt de bal door. Klungelig pakt Carroll de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Meghoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeboah is nu in balbezit. Carroll onderschept slim de pass. Carroll geeft een lange en hoge pass. Meghoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Coltraro passt de bal in één keer door. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier passt de bal met de wreef. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Carroll de bal. Coltraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltraro met een sublieme pass. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Coltraro heeft problemen om de bal te vangen. Coltraro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ellard de bal. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Meghoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:20

88e minuut.
Sawyer verovert de bal door een tackle van achteren. Endrick heeft problemen om de bal te vangen. Endrick geeft een hoge lob. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:21

90e minuut.
Yeboah is nu in balbezit. Yeboah probeert naar een medespeler te passen. Crow rent richting de bal. Carroll onderschept slim de pass. Carroll draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham Linets 86%, Padstow Rovers 14%.
Faversham Linets - Padstow Rovers 0:22