Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esély SE Rákóczi Fc
Marci433v1 Tactiek Gaara
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
26.5 gemiddelde waardering 51.8
weak Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Györki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Györki speelt de bal door. Balajcza speelt de bal door. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz schiet op doel. Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koczka heeft problemen om de bal te vangen. Koczka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:1

2e minuut.
Mercz verovert de bal door een tackle van achteren. Mercz passt de bal met de wreef. Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:2

3e minuut.
Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado onderschept slim de pass. Cseke rent richting de bal. Cseke geeft een hoge lob. Mercz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bede geeft de bal voor. Inworp. Cseke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koczka geeft een lange en hoge pass. Mercz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:3

7e minuut.
Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado geeft een lange en hoge pass. Daar is Óvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cseke rent richting de bal. Cseke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gama da Silva met een harde bal richting middenveld. Háda rent richting de bal. Háda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tömöri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buzsáky met de inworp. Cseke rent richting de bal. Cseke geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vámos is nu in balbezit. Vámos geeft een hoge lob. Daar is Pérez Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Hurtado schiet op doel. Gama da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:4

12e minuut.
Óvári rent richting de bal. Pérez Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Hurtado speelt de bal door. Mercz is nu in balbezit. Mercz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Koczka rent richting de bal. Koczka passt de bal met de wreef. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz schiet op doel. Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:5

17e minuut.
Hegyi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koczka de bal. Koczka speelt de bal door. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:6

19e minuut.
Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke passt de bal zonder na te denken. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke passt de bal met de wreef. Óvári rent richting de bal. Pérez Hurtado onderschept slim de pass. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lenkey geeft een hoge lob. Daar is Kövecses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:7

25e minuut.
Györki speelt de bal door. Bede is nu in balbezit. Bede passt de bal in één keer door. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka met een sublieme pass. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Cseke rent richting de bal. Cseke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:8

30e minuut.
Cseke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Háda de bal. Háda probeert naar een medespeler te passen. Mercz rent richting de bal. Mercz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Koczka geeft een lange en hoge pass. Mercz kopt de bal weg. Klungelig pakt Balajcza de bal. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva bokst de bal weg.

35e minuut.
Hegyi rent richting de bal. Koczka onderschept slim de pass. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Koczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Koczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka geeft een lange en hoge pass. Pérez Hurtado rent richting de bal. Pérez Hurtado schiet op doel. Gama da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:9

37e minuut.
Daar is Pérez Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegyi rent richting de bal. Pérez Hurtado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Hurtado krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mercz probeert de bal aan de voet te houden. Koczka is nu in balbezit. Koczka geeft een hoge lob. Pérez Hurtado rent richting de bal. Pérez Hurtado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:10

40e minuut.
Jakupcsek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óvári rent richting de bal. Mercz onderschept slim de pass. Mercz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kőfejtő rent richting de bal. Lenkey onderschept slim de pass. Lenkey met een sublieme pass. Daar is Mercz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Paudits stond buitenspel. Széchy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mercz is nu in balbezit. Mercz draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:11

45e minuut.
Inworp. Kolonja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 74%, Rákóczi Fc 26%.
Esély SE - Rákóczi Fc 0:11

49e minuut.
Mercz geeft de bal voor. Daar is Tömöri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonja geeft de bal voor. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:12

50e minuut.
Paudits rent richting de bal. Kolonja is nu in balbezit. Mercz rent richting de bal. Mercz schiet op doel. Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:13

51e minuut.
Jakupcsek passt de bal in één keer door. Tömöri is nu in balbezit. Kolonja verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:14

53e minuut.
Koczka rent richting de bal. Koczka passt de bal zonder na te denken. Kolonja is nu in balbezit. Cseke rent richting de bal. Cseke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:15

55e minuut.
Buzsáky met een sublieme pass. Cseke probeert naar een medespeler te passen. Koczka met een sublieme pass. Mercz rent richting de bal. Mercz haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva bokst de bal weg. Mercz is nu in balbezit. Mercz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:16

57e minuut.
Kőfejtő is nu in balbezit. Pinczés onderschept slim de pass. Pinczés geeft de bal voor. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:17

59e minuut.
Cseke passt de bal in één keer door. Koczka heeft problemen om de bal te vangen. Koczka probeert naar een medespeler te passen. Kolonja rent richting de bal. Kolonja geeft een lange en hoge pass. Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tömöri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hegyi de bal. Cseke met een sublieme pass. Mercz rent richting de bal. Mercz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mercz geeft de bal voor. Gama da Silva probeert naar een medespeler te passen. Cseke kopt de bal weg. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buzsáky is nu in balbezit. Buzsáky geeft een lange en hoge pass. Háda kopt de bal weg. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonja rent richting de bal. Kolonja schiet op doel. Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Koczka onderschept slim de pass. Koczka speelt de bal door. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:18

76e minuut.
Kolonja onderschept slim de pass. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke geeft een hoge lob. Mercz rent richting de bal. Mercz haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva bokst de bal weg.

88e minuut.
Hegyi is nu in balbezit. Hegyi passt de bal met de wreef. Kolonja is nu in balbezit. Daar is Kolonja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Rákóczi Fc 0:19

89e minuut.
Mercz passt de bal zonder na te denken. Háda rent richting de bal. Háda geeft een lange en hoge pass. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 65%, Rákóczi Fc 35%.
Esély SE - Rákóczi Fc 0:19