Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Trojovice FC Kundapárek
DEF Tactiek guláš s osmi
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


18e minuut.
Inworp. Pyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komsa is nu in balbezit. Ðức Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Minh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Moors onderschept slim de pass. Semorád is nu in balbezit. Semorád geeft een lange en hoge pass. Kloboučník maakt een snoekduik en kopt de bal. Omgiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Trojovice - FC Kundapárek 0:1

41e minuut.
Císler geeft de bal voor. Semorád kopt de bal weg. Hałgas probeert de bal met de borst te controleren. Kloboučník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Trojovice 73%, FC Kundapárek 27%.
SK Trojovice - FC Kundapárek 0:1

54e minuut.
Pyk met een snelle inworp. Ðức Minh rent richting de bal. Ðức Minh geeft een hoge lob. Hertl is nu in balbezit. Hertl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Reizer is nu in balbezit. Tuuliainen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuuliainen passt de bal in één keer door. Kloboučník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloboučník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Trojovice - FC Kundapárek 0:2

69e minuut.
Čepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepelka geeft de bal voor. Reizer kopt de bal weg. Semorád rent richting de bal. Semorád geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hnátek speelt de bal door. Daar is Semorád, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semorád met een sublieme pass. Kloboučník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Trojovice - FC Kundapárek 0:3

87e minuut.
Semorád kopt de bal weg. Daar is Císler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas is nu in balbezit. Kloboučník verovert de bal door een tackle van achteren. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Semorád rent richting de bal. Semorád geeft een lange en hoge pass. Kloboučník heeft problemen om de bal te vangen. Tuuliainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuuliainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Trojovice - FC Kundapárek 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Trojovice 55%, FC Kundapárek 45%.
SK Trojovice - FC Kundapárek 0:4