Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg FC Konečná
433 Tactiek koda
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.8 gemiddelde waardering 54.9
weak Schieten outstanding
average Passen solid
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Uštěkl is nu in balbezit. Vejtruba rent richting de bal. Vejtruba speelt de bal door. Orsatti rent richting de bal. Orsatti haalt uit met een fantastische trap. Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:1

4e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Klungelig pakt Perniš de bal. Domagała is nu in balbezit. Domagała schiet op doel. Serafín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:2

6e minuut.
Inworp. Moldoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Was rent richting de bal. Was draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:3

6e minuut.
Choroš heeft problemen om de bal te vangen. Orsatti verovert de bal door een tackle van achteren. Mahameru met een sublieme pass. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perniš. Syvänoja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lutuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domagała is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Syvänoja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orsatti rent richting de bal. Klučka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orsatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orsatti neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:4

13e minuut.
Vejtruba passt de bal met de wreef. Syvänoja heeft problemen om de bal te vangen. Syvänoja met een sublieme pass. Domagała rent richting de bal. Domagała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Syvänoja probeert naar een medespeler te passen. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:5

29e minuut.
Moldoveanu passt de bal in één keer door. Vejtruba is nu in balbezit. Vejtruba passt de bal met de wreef. Domagała rent richting de bal. Domagała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lutuc speelt de bal door. Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja passt de bal in één keer door. Domagała is nu in balbezit. Domagała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Was is nu in balbezit. Was geeft de bal voor. Orsatti rent richting de bal. Orsatti haalt uit met een fantastische trap. Serafín probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Was rent richting de bal. Was geeft een hoge lob. Orsatti springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:6

38e minuut.
Vejtruba probeert naar een medespeler te passen. Syvänoja rent richting de bal. Syvänoja passt de bal in één keer door. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti draait met de bal, schiet en ... Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Velvara is nu in balbezit. Lutuc onderschept slim de pass. Lutuc passt de bal in één keer door. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Balboni is nu in balbezit. Klungelig pakt Balboni de bal. Balboni geeft de bal voor. Klungelig pakt Orsatti de bal. Orsatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vejtruba met een sublieme pass. Syvänoja rent richting de bal. Syvänoja passt de bal zonder na te denken. Domagała is nu in balbezit. Domagała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serafín met een harde bal richting middenveld. Vejtruba kopt de bal weg. Was is nu in balbezit. Was draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 85%, FC Konečná 15%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:6

47e minuut.
Moldoveanu is nu in balbezit. Balboni rent richting de bal. Balboni passt de bal zonder na te denken. Was is nu in balbezit. Was draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Calangiu passt de bal met de wreef. Was is nu in balbezit. Was passt de bal in één keer door. Orsatti is nu in balbezit. Orsatti schiet op doel. Serafín bokst de bal weg.

53e minuut.
Perniš kan de bal niet met de borst controleren. Vejtruba is nu in balbezit. Vejtruba probeert naar een medespeler te passen. Orsatti heeft problemen om de bal te vangen. Orsatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Serafín speelt de bal door. Moldoveanu kopt de bal weg. Was is nu in balbezit. Was haalt uit met een fantastische trap. Serafín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:7

60e minuut.
Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja geeft een lange en hoge pass. Orsatti is nu in balbezit. Was is nu in balbezit. Was haalt uit met een fantastische trap. Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Mahameru geeft de bal voor. Klungelig pakt Lutuc de bal. Lutuc met een sublieme pass. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Balboni is nu in balbezit. Balboni passt de bal in één keer door. Moldoveanu met een sublieme pass. Orsatti rent richting de bal. Orsatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Vejtruba onderschept slim de pass. Vejtruba passt de bal met de wreef. Orsatti is nu in balbezit. Orsatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Syvänoja verovert de bal door een tackle van achteren. Syvänoja geeft een hoge lob. Was kopt de bal weg. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Domagała geeft een lange en hoge pass. Klučka kopt de bal weg. Uštěkl is nu in balbezit. Was onderschept slim de pass. Was haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vejtruba passt de bal zonder na te denken. Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja met een sublieme pass. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 80%, FC Konečná 20%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Konečná 0:7