Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Zwiebeln Fortuna Konstanz 06
Normal Tactiek 4222neu
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Wück kopt de bal weg. Christler heeft problemen om de bal te vangen. Christler geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Arnhofer de bal onder controle te krijgen. Arnhofer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Drucker passt de bal in één keer door. Pilkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkmann passt de bal in één keer door. Küppers rent richting de bal. Küppers haalt uit met een fantastische trap. Schunk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pilkmann rent richting de bal. Pilkmann passt de bal zonder na te denken. Drucker heeft problemen om de bal te vangen. Bittencourt is nu in balbezit. Bittencourt geeft een hoge lob. Schunk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bittencourt rent richting de bal. Bittencourt passt de bal met de wreef. Pilkmann rent richting de bal. Pilkmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wück de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Zwiebeln 59%, Fortuna Konstanz 06 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Große Zwiebeln - Fortuna Konstanz 06 0:0

48e minuut.
Küppers geeft de bal voor. Christler kopt de bal weg. Drucker is nu in balbezit. Pilkmann rent richting de bal. Pilkmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Christler rent richting de bal. Arnhofer verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knigge. Knigge krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Christler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnhofer met een snelle inworp. Pilkmann rent richting de bal. Pilkmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Arnhofer geeft een lange en hoge pass. Wück is nu in balbezit. Pilkmann onderschept slim de pass. Küppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Küppers draait met de bal, schiet en ... Schunk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Zwiebeln - Fortuna Konstanz 06 0:1

66e minuut.
Heuer is nu in balbezit. Heuer geeft een hoge lob. Zunker heeft problemen om de bal te vangen. Küppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Küppers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Zwiebeln - Fortuna Konstanz 06 0:2

74e minuut.
Bittencourt passt de bal in één keer door. Küppers rent richting de bal. Drucker speelt de bal door. Pilkmann rent richting de bal. Pilkmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Zwiebeln - Fortuna Konstanz 06 0:3

76e minuut.
Mailänder rent richting de bal. Küppers verovert de bal door een tackle van achteren. Küppers geeft een hoge lob. Pilkmann is nu in balbezit. Pilkmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Pilkmann rent richting de bal. Pilkmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Küppers is nu in balbezit. Küppers geeft de bal voor. Pilkmann is nu in balbezit. Pilkmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jansen geeft een hoge lob. Pilkmann kopt de bal weg. Daar is Wück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Küppers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Zwiebeln 63%, Fortuna Konstanz 06 37%.
Große Zwiebeln - Fortuna Konstanz 06 0:3