Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Dachse Erratiker Köppern
Normal Tactiek Breit3Sturm
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 32.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahlert met de inworp. Klungelig pakt Charnock de bal. Charnock geeft een hoge lob. Quiroz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:1

7e minuut.
Simionescu onderschept slim de pass. Simionescu geeft een lange en hoge pass. Landt kopt de bal weg. Ćulibrk is nu in balbezit. Ćulibrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:2

24e minuut.
Simionescu geeft de bal voor. Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Landt bereikt de bal nog maar net als eerste. Landt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Charnock passt de bal zonder na te denken. Ćulibrk is nu in balbezit. Ćulibrk passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Götze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Yeast komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Johnes is nu in balbezit. Simionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Simionescu passt de bal met de wreef. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yeast onderschept slim de pass. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu passt de bal met de wreef. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Willi is nu in balbezit. Willi geeft een hoge lob. Inworp. Simionescu met de inworp. Charnock geeft een lange en hoge pass. Götze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ćulibrk controleert de bal met de borst. Ćulibrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:3

38e minuut.
Yeast bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz is nu in balbezit. Yeast rent richting de bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Johnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnes passt de bal met de wreef. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćulibrk rent richting de bal. Ćulibrk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:4

44e minuut.
Charnock geeft een hoge lob. Yeast is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Götze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:5

45e minuut.
Ćulibrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Willi rent richting de bal. Ćulibrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćulibrk geeft een lange en hoge pass. Yeast maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Dachse 69%, Erratiker Köppern 31%.
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:5

48e minuut.
Willi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simionescu met een snelle inworp. Charnock is nu in balbezit. Charnock geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Simionescu met de inworp. Charnock geeft een hoge lob. Quiroz springt en kopt de bal. Götze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:6

55e minuut.
Willi is nu in balbezit. Willi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simionescu met een snelle inworp. Charnock geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Simionescu met een sublieme pass. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeast rent richting de bal. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:7

63e minuut.
Perzborn komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Willi onderschept slim de pass. Willi geeft een hoge lob. Simionescu kopt de bal weg. Ćulibrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćulibrk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Johnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćulibrk onderschept slim de pass. Quiroz rent richting de bal. Ćulibrk is nu in balbezit. Ćulibrk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ahlert is nu in balbezit. Ahlert geeft een hoge lob. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzborn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Charnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlert met een sublieme pass. Willi is nu in balbezit. Perzborn rent richting de bal. Perzborn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Dachse 61%, Erratiker Köppern 39%.
Geheimnisvolle Dachse - Erratiker Köppern 0:7