Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Misteriosos Pumas de C.U.
Normal Tactiek temp70(2)
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 54.2
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Balam is nu in balbezit. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski probeert naar een medespeler te passen. Saramet rent richting de bal. Saramet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Hermosillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz passt de bal zonder na te denken. Saramet rent richting de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:1

6e minuut.
Saramet passt de bal met de wreef. Bankowicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Villazón ... Strafschop! Bankowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bankowicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:2

11e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balam de bal. Saramet rent richting de bal. Saramet schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Villazón geeft een hoge lob. Inworp. Encuţescu met een snelle inworp. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón rent richting de bal. Bankowicz begaat een overtreding. Bankowicz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Villazón geeft de bal voor. Inworp. Encuţescu met een snelle inworp. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:3

21e minuut.
Encuţescu passt de bal in één keer door. Daar is Bankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Villazón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Encuţescu zal de hoekschop nemen. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:4

25e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu speelt de bal door. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:5

27e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Encuţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:6

29e minuut.
Encuţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski geeft een hoge lob. Saramet springt en kopt de bal. Sedano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:7

33e minuut.
Hermosillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Encuţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel. Sedano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:8

35e minuut.
Ankowski probeert naar een medespeler te passen. Epözdemir rent richting de bal. Epözdemir passt de bal met de wreef. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... Sedano bokst de bal weg.

36e minuut.
Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski passt de bal met de wreef. Encuţescu met een sublieme pass. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Encuţescu passt de bal zonder na te denken. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz passt de bal met de wreef. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Villazón kopt de bal weg. Guadarrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfaro speelt de bal door. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:9

41e minuut.
Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Sedano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:10

43e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego speelt de bal door. Alfaro rent richting de bal. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Sedano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Misteriosos 86%, Pumas de C.U. 14%.
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:11

53e minuut.
Daar is Santibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir passt de bal zonder na te denken. Saramet rent richting de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:12

57e minuut.
Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu passt de bal zonder na te denken. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Villazón probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Epözdemir passt de bal zonder na te denken. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu met een sublieme pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:13

62e minuut.
Encuţescu met de inworp. Ankowski met een sublieme pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:14

63e minuut.
Victorino passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Encuţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski geeft een lange en hoge pass. Sedano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saramet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:15

64e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:16

68e minuut.
Encuţescu met de inworp. Ankowski rent richting de bal. Ankowski passt de bal in één keer door. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Epözdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Epözdemir speelt de bal door. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Sedano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:17

71e minuut.
Victorino speelt de bal door. Daar is Gallego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sedano speelt de bal door. Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu speelt de bal door. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:18

77e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz passt de bal zonder na te denken. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:19

79e minuut.
Sedano met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Almaguer de bal. Cuesta speelt de bal door. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:20

80e minuut.
Victorino met een sublieme pass. Gallego is nu in balbezit. Gallego passt de bal in één keer door. Bankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ankowski kopt de bal weg. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Saramet rent richting de bal. Saramet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Escamilla met een sublieme pass. Daar is Balam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:21

87e minuut.
Victorino heeft problemen om de bal te vangen. Victorino passt de bal in één keer door. Saramet rent richting de bal. Klungelig pakt Saramet de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Sedano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir geeft de bal voor. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Misteriosos 89%, Pumas de C.U. 11%.
Tigres Misteriosos - Pumas de C.U. 0:21