Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javineta FC Patria Grande
433 Tactiek Enganche
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Milapichun rent richting de bal. Freire probeert naar een medespeler te passen. Dueri is nu in balbezit. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Aquino met een sublieme pass. Ivannisevich geeft de bal voor. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire rent richting de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Freire de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Quintupurray de bal. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Aquino probeert de bal aan de voet te houden. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Manera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Patria Grande 0:1

17e minuut.
Gilmour kopt de bal weg. Lizarzuay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri maakt een afschuwelijke overtreding. Dueri krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ivannisevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torre probeert naar een medespeler te passen. Iriarte is nu in balbezit. Dueri is nu in balbezit. Dueri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Freire is nu in balbezit. Freire met een sublieme pass. Dueri heeft problemen om de bal te vangen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Schürrer passt de bal in één keer door. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte rent richting de bal. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire onderschept slim de pass. Iriarte rent richting de bal. Iriarte draait met de bal, schiet en ... Fornier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Fornier met een harde bal richting middenveld. Figueroa kopt de bal weg. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Manera heeft problemen om de bal te vangen. Freire rent richting de bal. Met opzet legt Manera zijn tegenspeler op de grond. Manera krijgt een gele kaart. Freire wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Freire neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javineta FC 75%, Patria Grande 25%.
Javineta FC - Patria Grande 0:1

46e minuut.
Triviños komt het veld opgelopen. Blanco komt het veld opgelopen. Plá komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Triviños heeft problemen om de bal te vangen. Triviños passt de bal met de wreef. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Fornier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Patria Grande 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Freire de bal. Triviños rent richting de bal. Triviños passt de bal met de wreef. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Freire probeert naar een medespeler te passen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Manera rent richting de bal. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Patria Grande 0:3

64e minuut.
Heredia geeft een lange en hoge pass. Daar is Gilmour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Freire is nu in balbezit. Freire haalt uit met een fantastische trap. Fornier bokst de bal weg. Freire is nu in balbezit. Freire schiet op doel. Fornier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Torre onderschept slim de pass. Daar is Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torre probeert naar een medespeler te passen. Freire is nu in balbezit. Freire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gorostegui rent richting de bal. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire passt de bal met de wreef. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Fornier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Manera geeft de bal voor. Inworp. Blanco met een snelle inworp. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Fornier bokst de bal weg.

79e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Manera kopt de bal weg. Freire is nu in balbezit. Freire schiet op doel. Fornier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Freire geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Torre met de inworp. Blanco kan de bal niet met de borst controleren. Blanco speelt de bal door. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Fornier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Blanco speelt de bal door. Freire is nu in balbezit. Manera verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Triviños rent richting de bal. Triviños passt de bal in één keer door. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire rent richting de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap. Fornier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javineta FC 78%, Patria Grande 22%.
Javineta FC - Patria Grande 0:3