Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonsons CF Jurgisco
Normal Tactiek diamant
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Martens rent richting de bal. Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeiro speelt de bal door. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Caspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:1

11e minuut.
Van Himst is nu in balbezit. Van Himst geeft een hoge lob. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:2

14e minuut.
Lourenco met een snelle inworp. Klungelig pakt Babayev de bal. Babayev speelt de bal door. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oostenbach passt de bal in één keer door. Merckx is nu in balbezit. Babayev onderschept slim de pass. Babayev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Himst de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:3

19e minuut.
Ilumin passt de bal in één keer door. Oostenbach is nu in balbezit. Oostenbach passt de bal zonder na te denken. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:4

22e minuut.
Ilumin is nu in balbezit. Ilumin passt de bal zonder na te denken. Daar is Ropśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:5

25e minuut.
Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco passt de bal met de wreef. Ilumin rent richting de bal. Ilumin draait met de bal, schiet en ... Caspers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin passt de bal in één keer door. Ropśnik probeert de bal met de borst te controleren. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Caspers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Ropśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:6

32e minuut.
Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Himst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:7

43e minuut.
Pengel geeft de bal voor. Benthuys rent richting de bal. Lourenco speelt de bal door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonsons 86%, CF Jurgisco 14%.
Dragonsons - CF Jurgisco 0:7

48e minuut.
Van Himst is nu in balbezit. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ilumin geeft de bal voor. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Caspers bokst de bal weg.

56e minuut.
Jolly heeft problemen om de bal te vangen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal in één keer door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:8

58e minuut.
Delsen geeft een lange en hoge pass. Pengel kopt de bal weg. Merckx is nu in balbezit. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Lourenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lourenco passt de bal in één keer door. Coninx rent richting de bal. Ilumin onderschept slim de pass. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Caspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco passt de bal in één keer door. Daar is Van Himst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lourenco kopt de bal weg. Babayev rent richting de bal. Babayev speelt de bal door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Caspers bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:9

79e minuut.
Saveljić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delsen met een snelle inworp. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lourenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal in één keer door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Caspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Merckx heeft problemen om de bal te vangen. Oostenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Oostenbach speelt de bal door. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Caspers bokst de bal weg.

87e minuut.
Benthuys geeft een lange en hoge pass. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev speelt de bal door. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Caspers bokst de bal weg. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - CF Jurgisco 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonsons 78%, CF Jurgisco 22%.
Dragonsons - CF Jurgisco 0:10