Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boem boem FC The Frotterz
5-3-2 Tactiek jabbedabbedoe
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten very good
average Passen excellent
average Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Verbrughe de bal. Proto is nu in balbezit. Dazin begaat een overtreding. Dazin krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić passt de bal in één keer door. Proto bereikt de bal nog maar net als eerste. Proto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:1

5e minuut.
Moreay is nu in balbezit. Klungelig pakt Rijsseghem de bal. Rijsseghem geeft een lange en hoge pass. Proto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:2

8e minuut.
Lulić passt de bal met de wreef. Keersmaekers probeert naar een medespeler te passen. Proto rent richting de bal. Proto schiet op doel. Meirsschaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:3

16e minuut.
Hamsun heeft problemen om de bal te vangen. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem geeft een lange en hoge pass. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rijsseghem onderschept slim de pass. Rijsseghem probeert naar een medespeler te passen. Proto is nu in balbezit. Proto haalt uit met een fantastische trap. Meirsschaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:4

21e minuut.
Inworp. Keersmaekers met een snelle inworp. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem geeft een lange en hoge pass. Proto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Coenen rent richting de bal. Coenen probeert naar een medespeler te passen. Proto is nu in balbezit. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:5

31e minuut.
Coenen met een snelle inworp. Sihvonen rent richting de bal. Sihvonen passt de bal met de wreef. Rijsseghem geeft een hoge lob. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen. Meirsschaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Habers de bal. Lulić rent richting de bal. Proto rent richting de bal. Proto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:6

37e minuut.
Lulić passt de bal in één keer door. Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers passt de bal zonder na te denken. Proto rent richting de bal. Proto draait met de bal, schiet en ... Meirsschaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem geeft de bal voor. Lulić rent richting de bal. Lulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 79%, FC The Frotterz 21%.
boem boem - FC The Frotterz 0:7

49e minuut.
Coenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen passt de bal zonder na te denken. Moreay met een sublieme pass. Lulić rent richting de bal. Lulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Coenen met de inworp. Sihvonen speelt de bal door. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:8

52e minuut.
Verbrughe geeft een hoge lob. Lulić kopt de bal weg. Proto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić rent richting de bal. Lulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pekmezci onderschept slim de pass. Pekmezci geeft de bal voor. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem geeft een hoge lob. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pénzes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verelst met een snelle inworp. Daar is Houben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houben geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Keersmaekers verovert de bal door een tackle van achteren. Keersmaekers met een sublieme pass. Rijsseghem met een sublieme pass. Lulić rent richting de bal. Lulić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hamsun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rijsseghem met een snelle inworp. Sihvonen is nu in balbezit. Sihvonen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Moreay passt de bal met de wreef. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers passt de bal in één keer door. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Moreay passt de bal in één keer door. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers passt de bal met de wreef. Lulić rent richting de bal. Lulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen rent richting de bal. Coenen geeft de bal voor. Lulić is nu in balbezit. Lulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:9

75e minuut.
Verelst passt de bal met de wreef. Dazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazin geeft een lange en hoge pass. Lulić rent richting de bal. Lulić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Meirsschaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Verbrughe is nu in balbezit. Coenen verovert de bal door een tackle van achteren. Coenen geeft een lange en hoge pass. Lulić rent richting de bal. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Meirsschaut bokst de bal weg. Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:10

82e minuut.
Verelst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Devoldere komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lulić probeert naar een medespeler te passen. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers probeert naar een medespeler te passen. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - FC The Frotterz 0:11

87e minuut.
Lulić rent richting de bal. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić met een sublieme pass. Proto bereikt de bal nog maar net als eerste. Proto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 70%, FC The Frotterz 30%.
boem boem - FC The Frotterz 0:11