Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Mouscron Faust
Normal Tactiek Neo2
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Raman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter verovert de bal door een tackle van achteren. Waele is nu in balbezit. Waele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:1

3e minuut.
de Bakker speelt de bal door. Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa speelt de bal door. Poorter is nu in balbezit. Poorter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Waele springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:2

6e minuut.
Daar is Matthys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolders verovert de bal door een tackle van achteren. Smolders geeft een hoge lob. Poorter krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Crapa is nu in balbezit. Crapa haalt uit met een fantastische trap. Hongenaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sassanguie de bal. Crapa is nu in balbezit. Crapa geeft een lange en hoge pass. Poorter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:3

8e minuut.
Smolders is nu in balbezit. Waele rent richting de bal. Waele passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Poorter de bal. Poorter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sassanguie heeft problemen om de bal te vangen. Hongenaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
de Bakker kopt de bal weg. Daar is Slabbinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:4

20e minuut.
Smolders bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolders geeft de bal voor. Poorter controleert de bal met de borst. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:5

21e minuut.
Fossier rent richting de bal. Fossier geeft een lange en hoge pass. Schauwaers speelt de bal door. Klungelig pakt Smolders de bal. Smolders probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:6

25e minuut.
Van Eetvelde geeft een hoge lob. Verplaetse geeft de bal voor. Smolders kopt de bal weg. Poorter is nu in balbezit. Poorter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:7

27e minuut.
Hongenaert met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Crapa de bal. Schauwaers geeft de bal voor. Waele controleert de bal met de borst. Waele draait met de bal, schiet en ... Hongenaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:8

29e minuut.
Waele met een sublieme pass. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie is nu in balbezit. Poorter onderschept slim de pass. Poorter schiet op doel. Hongenaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Waele is nu in balbezit. Fossier verovert de bal door een tackle van achteren. Fossier geeft de bal voor. Schauwaers geeft de bal voor. Poorter springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Smolders met een sublieme pass. Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Hongenaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Waele geeft een lange en hoge pass. Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter onderschept slim de pass. Poorter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hongenaert trapt de bal weg van het doel. de Bakker rent richting de bal. de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Crapa is nu in balbezit. Crapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Prinsier speelt de bal door. de Bakker rent richting de bal. de Bakker geeft een hoge lob. Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
de Bakker kopt de bal weg. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter passt de bal zonder na te denken. Waele rent richting de bal. Waele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Illegems is nu in balbezit. Crapa verovert de bal door een tackle van achteren. Crapa speelt de bal door. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 93%, Faust 7%.
Sparta Mouscron - Faust 0:8

46e minuut.
Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele passt de bal met de wreef. Poorter rent richting de bal. Crapa rent richting de bal. Crapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De Rijck probeert de bal met de borst te controleren. Schauwaers speelt de bal door. Smolders met een sublieme pass. Poorter rent richting de bal. Poorter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fossier rent richting de bal. Fossier geeft een hoge lob. Schauwaers geeft een hoge lob. Poorter krijgt zijn hoofd ertegen. Hongenaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:9

51e minuut.
Poorter rent richting de bal. Matthys speelt de bal door. Slabbinck probeert de bal met de borst te controleren. Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Waele passt de bal zonder na te denken. Poorter rent richting de bal. Poorter heeft problemen om de bal te vangen. Poorter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:10

59e minuut.
Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele onderschept slim de pass. Waele geeft een hoge lob. Fossier controleert de bal met de borst. Schauwaers geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Schauwaers met een sublieme pass. Smolders rent richting de bal. Smolders passt de bal zonder na te denken. Waele is nu in balbezit. Waele geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Smolders bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolders geeft de bal voor. Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter schiet op doel. Hongenaert bokst de bal weg.

67e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker onderschept slim de pass. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker onderschept slim de pass. de Bakker geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:11

69e minuut.
de Bakker passt de bal in één keer door. Fossier is nu in balbezit. Smolders verovert de bal door een tackle van achteren. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Smolders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waele geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Van Brussel met een snelle inworp. Daar is Smolders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolders probeert naar een medespeler te passen. Waele rent richting de bal. Waele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:12

76e minuut.
Schauwaers kopt de bal weg. Daar is Sassanguie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joliet is nu in balbezit. Poorter onderschept slim de pass. Poorter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa passt de bal met de wreef. Poorter rent richting de bal. Poorter schiet op doel. Hongenaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Faust 0:13

80e minuut.
Crapa verovert de bal door een tackle van achteren. Crapa speelt de bal door. Slabbinck rent richting de bal. Poorter verovert de bal door een tackle van achteren. Poorter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Waele heeft problemen om de bal te vangen. Waele haalt uit met een fantastische trap. Hongenaert bokst de bal weg. Matthys heeft problemen om de bal te vangen. Poorter rent richting de bal. Poorter geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poorter rent richting de bal. Poorter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Smolders rent richting de bal. Smolders heeft problemen om de bal te vangen. Fossier met een sublieme pass. Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. Hongenaert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 82%, Faust 18%.
Sparta Mouscron - Faust 0:13