Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubantia Everslaer bolide
Normal Tactiek Compact
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Penninck geeft een hoge lob. Sznajder kopt de bal weg. Amant heeft problemen om de bal te vangen. Amant schiet op doel. Diependael probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubantia Everslaer - bolide 0:1

11e minuut.
Sznajder geeft een lange en hoge pass. Otine rent richting de bal. Cosyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Otine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amant neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Otine rent richting de bal. Bossche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Otine raakt geblesseerd tijdens het duel. Amant kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubantia Everslaer - bolide 0:2

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Guilmot de bal onder controle te krijgen. Amant speelt de bal door. Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. Otine rent richting de bal. Otine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bossche heeft problemen om de bal te vangen. Amant rent richting de bal. Amant passt de bal in één keer door. Otine bereikt de bal nog maar net als eerste. Otine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Otine is nu in balbezit. Otine schiet op doel. Cosyn kopt de bal weg. Schuurmans geeft de bal voor. Amant springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubantia Everslaer 72%, bolide 28%.
Tubantia Everslaer - bolide 0:2

49e minuut.
Jacobs met een sublieme pass. Klungelig pakt Schuurmans de bal. Schuurmans geeft een hoge lob. Amant rent richting de bal. Amant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Verhelst kopt de bal weg. Inworp. Schuurmans met een snelle inworp. Jacobs geeft een hoge lob. Amant is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Schuurmans geeft een lange en hoge pass. Daar is Cosyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Besauw is nu in balbezit. Otine verovert de bal door een tackle van achteren. Otine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubantia Everslaer - bolide 0:3

62e minuut.
Schuurmans heeft problemen om de bal te vangen. Van Besauw is nu in balbezit. Schuurmans begaat een overtreding. Schuurmans krijgt een gele kaart. Van Besauw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potegea komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Otine is nu in balbezit. Otine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cosyn de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sznajder zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Schuurmans passt de bal met de wreef. Daar is Otine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otine met een sublieme pass. Potegea is nu in balbezit. Potegea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diependael heeft problemen om de bal te vangen. Potegea is nu in balbezit. Potegea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubantia Everslaer - bolide 0:4

67e minuut.
Potegea met een sublieme pass. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans passt de bal in één keer door. Otine rent richting de bal. Otine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubantia Everslaer - bolide 0:5

69e minuut.
Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilmot is nu in balbezit. Sznajder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sznajder krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznajder probeert naar een medespeler te passen. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diependael de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubantia Everslaer - bolide 0:6

75e minuut.
Malbrancque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Besauw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Besauw krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs geeft een hoge lob. Daar is Guilmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Schuurmans geeft de bal voor. Otine heeft problemen om de bal te vangen. Otine passt de bal in één keer door. Potegea is nu in balbezit. Potegea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Van Besauw is nu in balbezit. Otine verovert de bal door een tackle van achteren. Otine passt de bal met de wreef. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubantia Everslaer 85%, bolide 15%.
Tubantia Everslaer - bolide 0:6