Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Osasuna B (team) ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Normal Tactiek Akis
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Komvolidis trapt de bal weg van het doel. Inworp. Sklavakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saliagas rent richting de bal. Saliagas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komvolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Persakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:1

4e minuut.
Lićwinko passt de bal in één keer door. Persakis heeft problemen om de bal te vangen. Kornilakis rent richting de bal. Persakis onderschept slim de pass. Persakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:2

6e minuut.
Isaakidis heeft problemen om de bal te vangen. Isaakidis geeft de bal voor. Lićwinko rent richting de bal. Persakis rent richting de bal. Persakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Bizas de bal. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis passt de bal zonder na te denken. Persakis rent richting de bal. Persakis schiet op doel. Komvolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lićwinko de bal. Lićwinko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Alexandratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaakidis is nu in balbezit. Isaakidis passt de bal met de wreef. Persakis rent richting de bal. Persakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:3

21e minuut.
Kornilakis geeft een hoge lob. Saliagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saliagas passt de bal in één keer door. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelekanos. Pniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saliagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lakis kopt de bal weg. Persakis is nu in balbezit. Persakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Komvolidis trapt de bal weg van het doel. Inworp. Sklavakis met de inworp. Klungelig pakt Saliagas de bal. Saliagas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Persakis is nu in balbezit. Persakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:4

28e minuut.
Bizas is nu in balbezit. Persakis verovert de bal door een tackle van achteren. Persakis probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:5

28e minuut.
Giovanoudis speelt de bal door. Klungelig pakt Pelekanos de bal. Lićwinko verovert de bal door een tackle van achteren. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Lićwinko de bal. Charitos is nu in balbezit. Lićwinko rent richting de bal. Persakis rent richting de bal. Persakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:6

35e minuut.
Saliagas onderschept slim de pass. Saliagas passt de bal met de wreef. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:7

36e minuut.
Bizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko onderschept slim de pass. Lićwinko geeft een hoge lob. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lićwinko is nu in balbezit. Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko onderschept slim de pass. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap. Komvolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:8

41e minuut.
Alexandratos geeft de bal voor. Inworp. Isaakidis met de inworp. Persakis controleert de bal met de borst. Persakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Osasuna B (team) 80%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 20%.
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:8

47e minuut.
Maglaras met een snelle inworp. Saliagas is nu in balbezit. Saliagas geeft de bal voor. Klungelig pakt Persakis de bal. Persakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Komvolidis met een harde bal richting middenveld. Sklavakis kopt de bal weg. Daar is Alexandratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persakis rent richting de bal. Persakis haalt uit met een fantastische trap. Komvolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Charitos passt de bal in één keer door. Saliagas met een sublieme pass. Persakis is nu in balbezit. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko schiet op doel. Komvolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:9

53e minuut.
Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis geeft de bal voor. Daar is Koutsoures, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persakis rent richting de bal. Persakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Komvolidis met een harde bal richting middenveld. Saliagas kopt de bal weg. Persakis speelt de bal door. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko geeft de bal voor. Komvolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Persakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persakis draait met de bal, schiet en ... Komvolidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:10

71e minuut.
Maglaras geeft de bal voor. Sklavakis geeft een lange en hoge pass. Persakis kopt de bal weg. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:11

73e minuut.
Komvolidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saliagas de bal. Saliagas passt de bal in één keer door. Persakis rent richting de bal. Persakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lakis is nu in balbezit. Lakis passt de bal in één keer door. Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis schiet op doel. Komvolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:12

76e minuut.
Persakis passt de bal in één keer door. Isaakidis rent richting de bal. Isaakidis passt de bal in één keer door. Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis speelt de bal door. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap. Komvolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Osasuna B (team) 80%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 20%.
CA Osasuna B (team) - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:13