Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity F.C. Barcalakers
Normal Tactiek barcalakers
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Loco rent richting de bal. Kotsyfas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loco raakt geblesseerd tijdens het duel. Nahum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minga maakt een snoekduik en kopt de bal. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Kefalogiannis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahum met een snelle inworp. Kolonko rent richting de bal. Kolonko geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salaminas probeert de bal met de borst te controleren. Karamanolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:1

4e minuut.
Daar is Loco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiorgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonko geeft een hoge lob. Salaminas kopt de bal weg. Karamanolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Triantafyllou rent richting de bal. Triantafyllou passt de bal zonder na te denken. Nahum met een sublieme pass. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Minga onderschept slim de pass. Minga geeft een hoge lob. Viktoridis heeft problemen om de bal te vangen. Salaminas rent richting de bal. Salaminas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ... Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:2

22e minuut.
Triantafyllou rent richting de bal. Papaleo onderschept slim de pass. Papaleo probeert naar een medespeler te passen. Loco rent richting de bal. Loco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Veligrakis is nu in balbezit. Loco is nu in balbezit. Loco passt de bal zonder na te denken. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Karagiorgis de bal. Veligrakis is nu in balbezit. Veligrakis passt de bal in één keer door. Daar is Salaminas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaminas haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salaminas rent richting de bal. Salaminas draait met de bal, schiet en ... Karamanolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:4

28e minuut.
Stankoglou rent richting de bal. Nahum onderschept slim de pass. Nahum geeft de bal voor. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:5

42e minuut.
Karamanolis speelt de bal door. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko geeft een hoge lob. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity F.C. 82%, Barcalakers 18%.
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:6

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Fokianos de bal onder controle te krijgen. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko geeft een lange en hoge pass. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:7

50e minuut.
Kotsyfas passt de bal met de wreef. Nahum probeert de bal aan de voet te houden. Karagiorgis rent richting de bal. Kotsyfas is nu in balbezit. Kotsyfas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nahum met een sublieme pass. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koiliaras is nu in balbezit. Minga onderschept slim de pass. Minga schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nahum onderschept slim de pass. Nahum heeft problemen om de bal te vangen. Nahum speelt de bal door. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kolonko is nu in balbezit. Kolonko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kefalogiannis de bal. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salaminas rent richting de bal. Salaminas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kolonko rent richting de bal. Kolonko geeft de bal voor. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas schiet op doel. Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga passt de bal in één keer door. Salaminas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaminas schiet op doel. Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eskić komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Minga rent richting de bal. Viktoridis rent richting de bal. Salaminas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaminas draait met de bal, schiet en ... Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:8

82e minuut.
Viktoridis geeft een hoge lob. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo geeft de bal voor. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Karamanolis trapt de bal weg. Nahum kopt de bal weg. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel. Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:9

85e minuut.
Koiliaras geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Loco de bal onder controle te krijgen. Minga probeert naar een medespeler te passen. Salaminas rent richting de bal. Salaminas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:10

88e minuut.
Nahum bereikt de bal nog maar net als eerste. Loco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahum is nu in balbezit. Nahum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity F.C. 78%, Barcalakers 22%.
Stonecity F.C. - Barcalakers 0:10