Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Finteusi Cowboys ARSENAL Zalău
cowboys Tactiek mosu 1
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
54.2 gemiddelde waardering 62.2
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Smik probeert naar een medespeler te passen. Żygowski rent richting de bal. Kördüğüm onderschept slim de pass. Kördüğüm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yepko passt de bal in één keer door. Baldwin heeft problemen om de bal te vangen. She onderschept slim de pass. Yepko rent richting de bal. Yepko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wcisło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal met de wreef. Pinelli rent richting de bal. Pinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Yepko rent richting de bal. Yepko passt de bal met de wreef. Dam is nu in balbezit. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin schiet op doel. Pasek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Baldwin de bal onder controle te krijgen. Woller is nu in balbezit. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Finteusi Cowboys - ARSENAL Zalău 0:1

20e minuut.
Baldwin speelt de bal door. Yepko is nu in balbezit. Yepko speelt de bal door. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Proca geeft een lange en hoge pass. Koloman rent richting de bal. Walk begaat een overtreding. Walk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Woller geeft een hoge lob. Hariton speelt de bal door. Daar is Pinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinelli geeft een hoge lob. Surdu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finteusi Cowboys 71%, ARSENAL Zalău 29%.
Finteusi Cowboys - ARSENAL Zalău 0:1

50e minuut.
Yepko is nu in balbezit. Yepko geeft de bal voor. Proca probeert de bal met de borst te controleren. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Pasek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Koloman rent richting de bal. Trică onderschept slim de pass. Trică geeft een hoge lob. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel. Pasek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dam verovert de bal door een tackle van achteren. Pinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinelli geeft een lange en hoge pass. Baldwin rent richting de bal. Baldwin haalt uit met een fantastische trap. Pasek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Furlan passt de bal zonder na te denken. Yepko rent richting de bal. Yepko probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Pasek bokst de bal weg.

78e minuut.
Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan geeft de bal voor. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Yepko met een snelle inworp. Furlan geeft een lange en hoge pass. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finteusi Cowboys 69%, ARSENAL Zalău 31%.
Finteusi Cowboys - ARSENAL Zalău 0:1