Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARGES PITEȘTI 2020 FC Athletico
xxx Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
53.6 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Bódis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figoli rent richting de bal. Figoli geeft een lange en hoge pass. Aplea rent richting de bal. Aplea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Inworp. Sabino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kwoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoka geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Sabino rent richting de bal. Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibbs. Gibbs krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis onderschept slim de pass. Przecherka is nu in balbezit. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Kwoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoka geeft een hoge lob. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Stanciu bokst de bal weg. Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 0:1

21e minuut.
Sabino met de inworp. Kwoka rent richting de bal. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Chłodek krijgt zijn hoofd ertegen. Postoacă probeert de bal aan de voet te houden. Stanciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panasewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 0:2

23e minuut.
Barnabé onderschept slim de pass. Bódis onderschept slim de pass. Bódis passt de bal met de wreef. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik schiet op doel. Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bódis met een sublieme pass. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Tuura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Przecherka rent richting de bal. Joachimowicz begaat een overtreding. Przecherka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gibbs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chorabik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Joachimowicz speelt de bal door. Barnabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka verovert de bal door een tackle van achteren. Przecherka draait met de bal, schiet en ... Tuura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 1:2

32e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka is nu in balbezit. Bódis is nu in balbezit. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chłodek geeft een lange en hoge pass. Stanciu speelt de bal door. Kwoka kopt de bal weg. Gibbs heeft problemen om de bal te vangen. Chłodek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 46%, FC Athletico 54%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 1:3

48e minuut.
Barnabé geeft de bal voor. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu passt de bal met de wreef. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek draait met de bal, schiet en ... Stanciu bokst de bal weg. Daar is Postoacă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 1:4

50e minuut.
Pieszek rent richting de bal. Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek geeft een hoge lob. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Stanciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sabino passt de bal zonder na te denken. Joachimowicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przecherka. Przecherka krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Chorabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar rent richting de bal. Pojar geeft een lange en hoge pass. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu schiet op doel. Stanciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 1:5

59e minuut.
Chorabik rent richting de bal. Aplea heeft problemen om de bal te vangen. Durleci maakt een afschuwelijke overtreding. Durleci krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kontogiannidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci geeft een lange en hoge pass. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Joachimowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bódis met de inworp. Figoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Figoli geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chorabik controleert de bal met de borst. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. Tuura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 2:5

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwoka speelt de bal door. Sabino geeft een lange en hoge pass. Panasewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Stanciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Durleci passt de bal in één keer door. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu schiet op doel. Stanciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 2:6

76e minuut.
Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă geeft een hoge lob. Daar is Barnabé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przecherka rent richting de bal. Przecherka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kontogiannidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka onderschept slim de pass. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 44%, FC Athletico 56%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Athletico 2:6