Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.M. BORSA LOLLAND MASTERS
Special mumu :D Tactiek BikaDiadal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
41.7 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Balsam kopt de bal weg. Fokas is nu in balbezit. Fokas geeft een hoge lob. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Deleanu de bal onder controle te krijgen. Jönsson rent richting de bal. Kochowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kochowski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Clausen geeft een hoge lob. Princisvalle is nu in balbezit. Princisvalle geeft een hoge lob. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Poulain passt de bal zonder na te denken. Sakho rent richting de bal. Met opzet legt Padineanu zijn tegenspeler op de grond. Padineanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sakho raakt geblesseerd tijdens het duel. Poulain komt bij de bal en schiet. Núñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu passt de bal met de wreef. Jönsson is nu in balbezit. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jönsson is nu in balbezit. Jönsson probeert naar een medespeler te passen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:1

28e minuut.
Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain probeert naar een medespeler te passen. Clausen is nu in balbezit. Clausen geeft een lange en hoge pass. Sakho maakt een snoekduik en kopt de bal. Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Belea niet meer kan verder spelen. Pieńkowski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Fényes is nu in balbezit. Fényes passt de bal met de wreef. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap. Pieńkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Princisvalle met een snelle inworp. Jönsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotsaris de bal. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sakho stond buitenspel. Briga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris schiet op doel. Pieńkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:2

39e minuut.
Fényes geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Pieńkowski trapt de bal weg. Fényes heeft problemen om de bal te vangen. Jönsson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jönsson geeft een hoge lob. Daar is Pruteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris heeft problemen om de bal te vangen. Kotsaris schiet op doel. Pieńkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:3

44e minuut.
Bălţatu kopt de bal weg. Jönsson probeert naar een medespeler te passen. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris schiet op doel. Pieńkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 56%, LOLLAND MASTERS 44%.
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:3

47e minuut.
Jönsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jönsson speelt de bal door. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:4

50e minuut.
Boldewijn geeft de bal voor. Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen speelt de bal door. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Núñez trapt de bal weg van het doel. Bălţatu kopt de bal weg. Jönsson is nu in balbezit. Jönsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:5

57e minuut.
Jönsson met een sublieme pass. Bălţatu is nu in balbezit. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris schiet op doel. Pieńkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:6

59e minuut.
Kotsaris rent richting de bal. Ceglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotsaris raakt geblesseerd tijdens het duel. Deleanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jönsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:7

61e minuut.
Kotsaris rent richting de bal. Princisvalle rent richting de bal. Kotsaris rent richting de bal. Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Deleanu onderschept slim de pass. Deleanu passt de bal zonder na te denken. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:8

67e minuut.
Jönsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jönsson met een sublieme pass. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. Pieńkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Princisvalle zal de hoekschop nemen. Fényes is nu in balbezit. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:9

71e minuut.
Briga met een harde bal richting middenveld. Jönsson kopt de bal weg. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap. Pieńkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:10

74e minuut.
Jönsson kan de bal niet met de borst controleren. Fokas met een sublieme pass. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fényes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jönsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Pruteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris schiet op doel. Pieńkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu schiet op doel. Pieńkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:11

81e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft een lange en hoge pass. Princisvalle kan de bal niet met de borst controleren. Sakho is nu in balbezit. Sakho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Princisvalle de bal. Princisvalle geeft de bal voor. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kotsaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotsaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson is nu in balbezit. Jönsson passt de bal in één keer door. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:12

87e minuut.
Poulain speelt de bal door. Clausen is nu in balbezit. Clausen geeft een lange en hoge pass. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bălţatu passt de bal in één keer door. Deleanu geeft een lange en hoge pass. Kotsaris rent richting de bal. Kotsaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 49%, LOLLAND MASTERS 51%.
F.C.M. BORSA - LOLLAND MASTERS 0:13