Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Vergonzosos manumanyes F.C.
Normal Tactiek nopromo
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Viñals is nu in balbezit. Ociepa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa passt de bal met de wreef. Daar is Margitay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:1

8e minuut.
Lozano Segado is nu in balbezit. Lozano Segado passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ilev met een snelle inworp. Anasiak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lozano Segado is nu in balbezit. Ilev rent richting de bal. Ilev passt de bal met de wreef. Margitay is nu in balbezit. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ociepa de bal onder controle te krijgen. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bóta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz Álvarez. Bóta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zoetemelk met een snel genomen vrije trap. Ociepa rent richting de bal. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:2

26e minuut.
Ociepa passt de bal met de wreef. Morillas verovert de bal door een tackle van achteren. Bóta met een sublieme pass. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Viñals verovert de bal door een tackle van achteren. Ilev is nu in balbezit. Ilev passt de bal in één keer door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Ruiz Álvarez de bal. Bóta geeft de bal voor. Ociepa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schiet op doel. Pérez Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Vergonzosos 83%, manumanyes F.C. 17%.
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:3

47e minuut.
Anasiak geeft een lange en hoge pass. Ruiz Álvarez controleert de bal met de borst. Ociepa rent richting de bal. Margitay is nu in balbezit. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:4

49e minuut.
Viñals rent richting de bal. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak passt de bal met de wreef. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zoetemelk verovert de bal door een tackle van achteren. Zoetemelk passt de bal met de wreef. Fernández Garri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa schiet op doel. Pérez Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Amar rent richting de bal. Inworp. Agrelos met een snelle inworp. Anasiak rent richting de bal. Anasiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft de bal voor. Lozano Segado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ilev met de inworp. Anasiak geeft een hoge lob. Margitay is nu in balbezit. Margitay schiet op doel. Morillas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:5

64e minuut.
Margitay rent richting de bal. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta geeft een hoge lob. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:6

77e minuut.
Lancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancuso geeft een hoge lob. Ociepa rent richting de bal. Margitay rent richting de bal. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Pérez Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Morillas geeft een hoge lob. Chico kopt de bal weg. Viñals probeert de bal aan de voet te houden. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bóta is nu in balbezit. Bóta geeft een lange en hoge pass. Ociepa kopt de bal weg. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Ilev met een snelle inworp. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft een lange en hoge pass. Margitay is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:7

82e minuut.
Klungelig pakt Zoetemelk de bal. Lancuso is nu in balbezit. Lancuso geeft de bal voor. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Pérez Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fernández Garri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anasiak neemt de hoekschop. Margitay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pérez Morán trapt de bal weg. Daar is Kaczmarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torre is nu in balbezit. Kaczmarczyk onderschept slim de pass. Kaczmarczyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ociepa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fernández Garri de bal onder controle te krijgen. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Pérez Morán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Vergonzosos 87%, manumanyes F.C. 13%.
Halcones Vergonzosos - manumanyes F.C. 0:8