Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañones Cerveceros Nereafc
Normal Tactiek Predefinida!
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Obledo rent richting de bal. Aristimuño is nu in balbezit. Aristimuño probeert naar een medespeler te passen. Espigulé is nu in balbezit. Espigulé haalt uit met een fantastische trap. Tuñón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
de Miguel Bravo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blumberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Tuñón speelt de bal door. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar speelt de bal door. Obledo is nu in balbezit. Obledo draait met de bal, schiet en ... Tuñón bokst de bal weg. Martínez Filva kopt de bal weg. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Cerveceros - Nereafc 0:1

10e minuut.
Blumberg is nu in balbezit. Blumberg geeft een lange en hoge pass. Espigulé is nu in balbezit. Espigulé draait met de bal, schiet en ... Tuñón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Cerveceros - Nereafc 0:2

13e minuut.
Karanka met een snelle inworp. Sáiz rent richting de bal. Alkışlar begaat een overtreding. Alkışlar krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Abdulrahimi geeft een lange en hoge pass. Alkışlar kopt de bal weg. Espigulé probeert naar een medespeler te passen. Udeanu heeft problemen om de bal te vangen. Udeanu schiet op doel. Tuñón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Martínez Filva geeft een lange en hoge pass. de Miguel Bravo kopt de bal weg. Reina rent richting de bal. Reina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Cerveceros - Nereafc 0:3

20e minuut.
Alkışlar passt de bal zonder na te denken. Daar is Udeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udeanu geeft de bal voor. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dealbert Ibáñez geeft een hoge lob. Inworp. Blumberg met de inworp. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina schiet op doel. Tuñón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Cerveceros - Nereafc 0:4

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuñón trapt de bal weg van het doel. Abdulrahimi kopt de bal weg. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alkışlar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valera komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pasiud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. del Rosario Ramos komt het veld opgelopen. Karanka met een snelle inworp. Sáiz rent richting de bal. Valera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Cerveceros 75%, Nereafc 25%.
Cañones Cerveceros - Nereafc 0:4

46e minuut.
Valera is nu in balbezit. Valera passt de bal met de wreef. Daar is Reina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reina draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Urroz speelt de bal door. Inworp. Blumberg met de inworp. Reina heeft problemen om de bal te vangen. Reina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Reina geeft de bal voor. Gutiérrez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera onderschept slim de pass. Valera haalt uit met een fantastische trap. Tuñón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Coloccini is nu in balbezit. Blumberg is nu in balbezit. Blumberg geeft een lange en hoge pass. Espigulé rent richting de bal. Espigulé schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Reina passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi probeert naar een medespeler te passen. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Valera heeft problemen om de bal te vangen. Valera met een sublieme pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Udeanu de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Cerveceros - Nereafc 0:5

89e minuut.
Daar is Gutiérrez Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Filva rent richting de bal. Martínez Filva geeft de bal voor. Valera heeft problemen om de bal te vangen. Valera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Cerveceros 77%, Nereafc 23%.
Cañones Cerveceros - Nereafc 0:5