Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Imperiales Toletum Imperialis
Normal Tactiek 4down_center2
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 52.2
poor Schieten very good
weak Passen excellent
poor Verdedigen average


2e minuut.
Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora passt de bal zonder na te denken. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan schiet op doel. Fernando Klimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:1

7e minuut.
Fernández Compan onderschept slim de pass. Fernández Compan speelt de bal door. Gijón rent richting de bal. Besora rent richting de bal. Besora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan onderschept slim de pass. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel. Fernando Klimowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:2

12e minuut.
Lippelt met een snelle inworp. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin speelt de bal door. Gijón is nu in balbezit. Gijón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Lippelt de bal. Lippelt probeert naar een medespeler te passen. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora is nu in balbezit. Besora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:4

21e minuut.
Tejera kopt de bal weg. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin geeft de bal voor. Fernández Compan probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Besora de bal. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Besora rent richting de bal. Parras rent richting de bal. Besora onderschept slim de pass. Besora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:5

30e minuut.
Guapo probeert naar een medespeler te passen. Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera probeert naar een medespeler te passen. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hwan-Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejera geeft de bal voor. Gijón heeft problemen om de bal te vangen. Besora rent richting de bal. Besora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:6

33e minuut.
Fernández Compan met een sublieme pass. Tejera rent richting de bal. Tejera passt de bal in één keer door. Besora is nu in balbezit. Besora haalt uit met een fantastische trap. Fernando Klimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:7

35e minuut.
Hwan-Sin passt de bal in één keer door. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan passt de bal zonder na te denken. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:8

40e minuut.
Chumilla probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Sin met een sublieme pass. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan schiet op doel. Fernando Klimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Besora passt de bal met de wreef. Tejera geeft een lange en hoge pass. Rábade heeft problemen om de bal te vangen. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Imperiales 81%, Toletum Imperialis 19%.
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:9

49e minuut.
Rábade rent richting de bal. Besora verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan schiet op doel. Fernando Klimowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Fernández Compan onderschept slim de pass. Parras rent richting de bal. Fernández Compan onderschept slim de pass. Fernández Compan passt de bal met de wreef. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:10

51e minuut.
Tejera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fernández Compan de bal. Parras is nu in balbezit. Fernández Compan verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:11

52e minuut.
Fernández Compan heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Casado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tejera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernando Klimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Álvarez Casado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gijón is nu in balbezit. Gijón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:12

57e minuut.
Hwan-Sin passt de bal zonder na te denken. Daar is Fernández Compan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besora is nu in balbezit. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:13

60e minuut.
Lippelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt probeert naar een medespeler te passen. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan schiet op doel. Fernando Klimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:14

61e minuut.
Guapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón geeft de bal voor. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Fernando Klimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tejera geeft een lange en hoge pass. Fernández Compan krijgt zijn hoofd ertegen. Rábade probeert de bal aan de voet te houden. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Besora de bal. Gijón rent richting de bal. Gijón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rábade de bal onder controle te krijgen. Fernando Klimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:15

64e minuut.
Álvarez Casado bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Casado geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tejera zal de hoekschop nemen. Besora geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:16

66e minuut.
Klungelig pakt Lippelt de bal. Lippelt geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández Compan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:17

68e minuut.
Besora rent richting de bal. Besora passt de bal met de wreef. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Fernando Klimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:18

69e minuut.
Lippelt met de inworp. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Lippelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Besora rent richting de bal. Besora passt de bal met de wreef. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Besora krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Álvarez Casado de bal. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan schiet op doel. Fernando Klimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:19

75e minuut.
Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora geeft een lange en hoge pass. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:20

77e minuut.
Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora rent richting de bal. Fernández Compan rent richting de bal. Besora is nu in balbezit. Besora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:21

82e minuut.
Hwan-Sin speelt de bal door. Tejera is nu in balbezit. Tejera speelt de bal door. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Imperiales 86%, Toletum Imperialis 14%.
Jaguares Imperiales - Toletum Imperialis 0:22