Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ığdır fk TuzlaUnited
Normal Tactiek yenilik
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 34.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Stoszek probeert de bal aan de voet te houden. Sakaryalılar rent richting de bal. Stoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Mart krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ığdır fk - TuzlaUnited 0:1

14e minuut.
Demirbüker kopt de bal weg. Durmayan is nu in balbezit. Durmayan geeft een hoge lob. Ersöz is nu in balbezit. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulutsuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirbüker speelt de bal door. Bulutsuz geeft een lange en hoge pass. Stoszek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Stoszek rent richting de bal. Stoszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hakkarilioğlu de bal. Mart rent richting de bal. Mart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bulutsuz geeft een hoge lob. Stoszek kopt de bal weg. Mart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mart haalt uit met een fantastische trap. Boğazlı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ersöz rent richting de bal. Kıbrıslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan is nu in balbezit. Stoszek onderschept slim de pass. Stoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ığdır fk - TuzlaUnited 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ığdır fk 75%, TuzlaUnited 25%.
ığdır fk - TuzlaUnited 0:2

50e minuut.
Stoszek rent richting de bal. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Yozgat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mart is nu in balbezit. Mart schiet op doel. Boğazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Yakışmaz is nu in balbezit. Demirbüker verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker speelt de bal door. Mart is nu in balbezit. Mart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoszek met een snelle inworp. Ersöz rent richting de bal. Ersöz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hakkarilioğlu de bal onder controle te krijgen. Boğazlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bulutsuz geeft een lange en hoge pass. Özbakan controleert de bal met de borst. Ersöz rent richting de bal. Ersöz geeft een lange en hoge pass. Hakkarilioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Hepşen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yakışmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ersöz rent richting de bal. Mart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Ersöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bulutsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Bulutsuz met een sublieme pass. Ersöz heeft problemen om de bal te vangen. Mart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yakışmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker onderschept slim de pass. Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Ersöz is nu in balbezit. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Durmayan geeft een hoge lob. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz geeft de bal voor. Stoszek heeft problemen om de bal te vangen. Stoszek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Karadeniz is nu in balbezit. Karadeniz geeft een hoge lob. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Mart maakt een snoekduik en kopt de bal. Boğazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ığdır fk - TuzlaUnited 0:3

90e minuut.
Ersöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz passt de bal met de wreef. Hakkarilioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mart is nu in balbezit. Mart haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ığdır fk - TuzlaUnited 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ığdır fk 88%, TuzlaUnited 12%.
ığdır fk - TuzlaUnited 0:4