Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kâhramanoğları 52Orduspor52
Normal Tactiek FEDA
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten incredible
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Kalamış zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akyüz rent richting de bal. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:1

12e minuut.
Oltacı geeft een lange en hoge pass. Kalamış heeft problemen om de bal te vangen. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Acıpayamlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:2

19e minuut.
Get`man onderschept slim de pass. Get`man met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Acıpayamlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Avar de bal onder controle te krijgen. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Get`man haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Akergin trapt de bal weg. Kalamış probeert de bal met de borst te controleren. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dranirskiy is nu in balbezit. Avar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dranirskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuşkonmaz met een snel genomen vrije trap. Get`man rent richting de bal. Get`man draait met de bal, schiet en ... Acıpayamlı bokst de bal weg.

27e minuut.
Atabay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dranirskiy met de inworp. Get`man rent richting de bal. Get`man haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik probeert naar een medespeler te passen. Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Get`man haalt uit met een fantastische trap. Acıpayamlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:3

30e minuut.
Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık speelt de bal door. Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Get`man haalt uit met een fantastische trap. Acıpayamlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kuşkonmaz onderschept slim de pass. Kuşkonmaz geeft de bal voor. Daar is Atabay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Acıpayamlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Avar is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal passt de bal met de wreef. Daar is Get`man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Get`man schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:4

36e minuut.
Acıpayamlı speelt de bal door. Kuşkonmaz kopt de bal weg. Diyarbakırlıoğlu is nu in balbezit. Get`man onderschept slim de pass. Get`man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:5

39e minuut.
Atabay geeft de bal voor. Inworp. Gözüaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal passt de bal met de wreef. Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Get`man draait met de bal, schiet en ... Acıpayamlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:6

45e minuut.
Get`man rent richting de bal. Akergin rent richting de bal. Get`man onderschept slim de pass. Get`man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kâhramanoğları 78%, 52Orduspor52 22%.
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:7

46e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık passt de bal in één keer door. Get`man rent richting de bal. Get`man draait met de bal, schiet en ... Acıpayamlı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:8

49e minuut.
Dranirskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Get`man speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:9

50e minuut.
Atabay met een sublieme pass. Inworp. Gözüaçık met een snelle inworp. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Acıpayamlı bokst de bal weg. Get`man krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:10

51e minuut.
Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı passt de bal in één keer door. Diyarbakırlıoğlu geeft de bal voor. Get`man kan de bal niet met de borst controleren. Get`man haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

53e minuut.
Kuşkonmaz speelt de bal door. Geyik probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Acıpayamlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:11

55e minuut.
Oltacı geeft de bal voor. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal speelt de bal door. Get`man is nu in balbezit. Get`man draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gérardin rent richting de bal. Gérardin geeft een lange en hoge pass. Get`man kopt de bal weg. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Acıpayamlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Akyüz rent richting de bal. Oltacı onderschept slim de pass. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:12

69e minuut.
Avar rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal met een sublieme pass. Get`man rent richting de bal. Get`man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:13

69e minuut.
Atabay met een sublieme pass. Klungelig pakt Kavrazlı de bal. Kavrazlı passt de bal zonder na te denken. Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Get`man schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Vidal speelt de bal door. Get`man is nu in balbezit. Get`man schiet op doel. Acıpayamlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:14

85e minuut.
Avar met een snelle inworp. Diyarbakırlıoğlu is nu in balbezit. Diyarbakırlıoğlu passt de bal zonder na te denken. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kâhramanoğları 82%, 52Orduspor52 18%.
Kâhramanoğları - 52Orduspor52 0:15