Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
türkgücü Sk Zero Tolerance SK
Normal Tactiek 2024.11
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.5 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten very good
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Torgovickis rent richting de bal. Torgovickis met een sublieme pass. Kuo chuan probeert naar een medespeler te passen. Jambor rent richting de bal. Jambor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:1

3e minuut.
Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski speelt de bal door. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Jambor is nu in balbezit. Jambor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:2

4e minuut.
Bilecikliler heeft problemen om de bal te vangen. Bilecikliler met een sublieme pass. Inworp. Torgovickis met een snelle inworp. Szczygielski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jambor rent richting de bal. Jambor passt de bal met de wreef. Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torgovickis zal de hoekschop nemen. Gülbahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jambor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:3

14e minuut.
Yalınsoy trapt de bal weg van het doel. Küllüoğlu kopt de bal weg. Torgovickis speelt de bal door. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Yalınsoy met een sublieme pass. Kuo chuan rent richting de bal. Kuo chuan passt de bal zonder na te denken. Jambor is nu in balbezit. Jambor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:4

19e minuut.
Daar is Kuo chuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuo chuan passt de bal met de wreef. Torgovickis speelt de bal door. Jambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambor passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:5

23e minuut.
Bilecikliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski geeft een lange en hoge pass. Jambor springt en kopt de bal. Gülbahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:6

25e minuut.
Aguiar onderschept slim de pass. Jambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar is nu in balbezit. Jambor rent richting de bal. Jambor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:7

28e minuut.
Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Torgovickis verovert de bal door een tackle van achteren. Torgovickis speelt de bal door. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bulanbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanbay geeft een hoge lob. Munzur is nu in balbezit. Jambor verovert de bal door een tackle van achteren. Jambor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Torgovickis onderschept slim de pass. Jambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szczygielski met een sublieme pass. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar met een sublieme pass. Klungelig pakt Jambor de bal. Jambor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: türkgücü Sk 70%, Zero Tolerance SK 30%.
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:7

46e minuut.
Aguiar met een sublieme pass. Jambor heeft problemen om de bal te vangen. Kuo chuan speelt de bal door. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar draait met de bal, schiet en ... Gülbahar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torgovickis zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Daar is Siirtli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuo chuan onderschept slim de pass. Kuo chuan speelt de bal door. Jambor is nu in balbezit. Jambor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Szczygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygielski passt de bal in één keer door. Kuo chuan speelt de bal door. Jambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambor schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Siirtli de bal. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar schiet op doel. Siirtli probeert de bal aan de voet te houden. Gülbahar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:8

59e minuut.
Inworp. Torgovickis met een snelle inworp. Szczygielski met een sublieme pass. Aguiar rent richting de bal. Aguiar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Jambor onderschept slim de pass. Jambor met een sublieme pass. Göksoy rent richting de bal. Aguiar onderschept slim de pass. Aguiar schiet op doel. Gülbahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:9

66e minuut.
Vente met een snelle inworp. Torgovickis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgovickis passt de bal met de wreef. Aguiar rent richting de bal. Aguiar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Torgovickis rent richting de bal. Torgovickis passt de bal zonder na te denken. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. Gülbahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:10

73e minuut.
Kuo chuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuo chuan passt de bal in één keer door. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski geeft de bal voor. Aguiar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gülbahar probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski kopt de bal weg. Daar is Munzur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambor schiet op doel. Gülbahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vente speelt de bal door. Kuo chuan probeert naar een medespeler te passen. Jambor rent richting de bal. Jambor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aguiar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:11

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torgovickis met een snelle inworp. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygielski geeft een hoge lob. Jambor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kuo chuan geeft een lange en hoge pass. Göksoy heeft problemen om de bal te vangen. Jambor is nu in balbezit. Jambor haalt uit met een fantastische trap. Gülbahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:12

89e minuut.
Bulanbay heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar passt de bal in één keer door. Jambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: türkgücü Sk 76%, Zero Tolerance SK 24%.
türkgücü Sk - Zero Tolerance SK 0:12