Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toprak spor LA ILAHE ILLALLAH !
Normal Tactiek saldıray abi
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Özlü is nu in balbezit. Özlü passt de bal met de wreef. Galotti is nu in balbezit. Alacakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacakaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Žalúdok rent richting de bal. Žalúdok speelt de bal door. Alacakaya rent richting de bal. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin schiet op doel. Paal! Özeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Alacakaya is nu in balbezit. Alacakaya haalt uit met een fantastische trap. Özeren bokst de bal weg. Paal!

14e minuut.
Boğatay rent richting de bal. Galotti onderschept slim de pass. Galotti met een sublieme pass. Luccin rent richting de bal. Luccin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Özeren speelt de bal door. Žalúdok kopt de bal weg. Daar is Tutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galotti rent richting de bal. Galotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:1

28e minuut.
Luccin is nu in balbezit. Alacakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Galotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galotti draait met de bal, schiet en ... Özeren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:2

33e minuut.
Toplu is nu in balbezit. Žalúdok onderschept slim de pass. Žalúdok probeert naar een medespeler te passen. Alacakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacakaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Toplu controleert de bal met de borst. Alacakaya is nu in balbezit. Alacakaya met een sublieme pass. Galotti rent richting de bal. Galotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Žalúdok verovert de bal door een tackle van achteren. Žalúdok passt de bal met de wreef. Beşok rent richting de bal. Galotti onderschept slim de pass. Galotti draait met de bal, schiet en ... Özeren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toprak spor 73%, LA ILAHE ILLALLAH ! 27%.
FC Toprak spor - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:2

53e minuut.
Žalúdok bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalúdok geeft een hoge lob. Daar is Türkyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roubíček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alacakaya kopt de bal weg. Luccin is nu in balbezit. Luccin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Žarkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaşır met een snelle inworp. Özlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Özlü geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Toplu verovert de bal door een tackle van achteren. Žalúdok onderschept slim de pass. Žalúdok met een sublieme pass. Alacakaya rent richting de bal. Alacakaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Erdenay is nu in balbezit. Erdenay speelt de bal door. Žalúdok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ada is nu in balbezit. Ada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Galotti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Beşok de bal onder controle te krijgen. Alacakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacakaya draait met de bal, schiet en ... Özeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:3

88e minuut.
Tutar is nu in balbezit. Luccin verovert de bal door een tackle van achteren. Luccin probeert naar een medespeler te passen. Alacakaya is nu in balbezit. Alacakaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Özeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toprak spor 72%, LA ILAHE ILLALLAH ! 28%.
FC Toprak spor - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:3