Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birreal Madrid Barracuda
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Valleri rent richting de bal. Bekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Bekdemir passt de bal zonder na te denken. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Caroselli rent richting de bal. Bekdemir onderschept slim de pass. Bekdemir probeert naar een medespeler te passen. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Natalini probeert de bal aan de voet te houden. Campi speelt de bal door. Viertal speelt de bal door. Basciani rent richting de bal. Basciani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Caroselli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekdemir begaat een overtreding. Bekdemir krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sebák kopt de bal weg. Bekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caroselli. Caroselli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birreal Madrid 68%, Barracuda 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birreal Madrid - Barracuda 0:0

49e minuut.
Kremblewski met een sublieme pass. Bekdemir is nu in balbezit. Guallina rent richting de bal. Bekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Bekdemir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birreal Madrid - Barracuda 0:1

51e minuut.
Bekdemir rent richting de bal. Sebák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebák geeft een lange en hoge pass. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kremblewski met de inworp. Arnalot probeert naar een medespeler te passen. Bekdemir rent richting de bal. Bekdemir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birreal Madrid - Barracuda 0:2

58e minuut.
Kremblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kremblewski speelt de bal door. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz draait met de bal, schiet en ... Carano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birreal Madrid - Barracuda 0:3

58e minuut.
Basciani is nu in balbezit. Bekdemir rent richting de bal. Basciani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Basciani krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Campi is nu in balbezit. Pasik speelt de bal door. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski geeft de bal voor. Bekdemir springt en kopt de bal. Carano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birreal Madrid - Barracuda 0:4

64e minuut.
Sebák geeft een hoge lob. Bekdemir is nu in balbezit. Bekdemir passt de bal in één keer door. Szafarz rent richting de bal. Szafarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Arnalot geeft een lange en hoge pass. Guallina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zanchetta de bal onder controle te krijgen. Szafarz rent richting de bal. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. Carano bokst de bal weg.

72e minuut.
Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Bekdemir is nu in balbezit. Bekdemir geeft een hoge lob. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Caroselli speelt de bal door. Rapisardo rent richting de bal. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Bekdemir is nu in balbezit. Bekdemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birreal Madrid - Barracuda 0:5

83e minuut.
Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi geeft een hoge lob. Valleri heeft problemen om de bal te vangen. Bekdemir rent richting de bal. Bekdemir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birreal Madrid 65%, Barracuda 35%.
Birreal Madrid - Barracuda 0:5