Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GiacomoFC CSKHeinz
442 Tactiek 23-12-20
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 39.6
adequate Schieten good
weak Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Pilipauskas is nu in balbezit. Pilipauskas passt de bal zonder na te denken. Tutacak rent richting de bal. Tutacak schiet op doel. Rarok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diesel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rarok heeft problemen om de bal te vangen. Marri is nu in balbezit. Marri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GiacomoFC - CSKHeinz 0:1

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Ezilmez de bal onder controle te krijgen. Trela rent richting de bal. Ezilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutacak rent richting de bal. Tutacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GiacomoFC - CSKHeinz 0:2

14e minuut.
Daar is Rebughini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezilmez is nu in balbezit. Ezilmez speelt de bal door. Marri is nu in balbezit. Marri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Romanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanoni geeft een hoge lob. Pilipauskas controleert de bal met de borst. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GiacomoFC - CSKHeinz 1:2

18e minuut.
Giambi geeft een lange en hoge pass. Çuhadar speelt de bal door. Stamoulakis geeft een lange en hoge pass. Marri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pilipauskas geeft de bal voor. Rarok rent richting de bal. Trela onderschept slim de pass. Trela schiet op doel. Genco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GiacomoFC - CSKHeinz 1:3

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pesce met een harde bal richting middenveld. Daar is Rivella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutacak is nu in balbezit. Tutacak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marri is nu in balbezit. Marri speelt de bal door. Stamoulakis is nu in balbezit. Marri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marri schiet op doel. Pesce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GiacomoFC 68%, CSKHeinz 32%.
GiacomoFC - CSKHeinz 1:3

47e minuut.
Ezilmez speelt de bal door. Marri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Genco zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Genco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Genco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Diesel rent richting de bal. Diesel geeft de bal voor. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela draait met de bal, schiet en ... Pesce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GiacomoFC - CSKHeinz 1:4

59e minuut.
Tutacak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ezilmez de bal. Alcaide rent richting de bal. Tutacak onderschept slim de pass. Tutacak draait met de bal, schiet en ... Pesce bokst de bal weg. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Trela is nu in balbezit. Trela passt de bal in één keer door. Stamoulakis speelt de bal door. Ezilmez rent richting de bal. Ezilmez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GiacomoFC - CSKHeinz 1:5

71e minuut.
Marri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamoulakis rent richting de bal. Stamoulakis passt de bal in één keer door. Trela rent richting de bal. Trela haalt uit met een fantastische trap. Pesce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trela rent richting de bal. Trela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Romanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambi onderschept slim de pass. Giambi speelt de bal door. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela haalt uit met een fantastische trap. Pesce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GiacomoFC - CSKHeinz 1:6

84e minuut.
Marri is nu in balbezit. Malchiodi onderschept slim de pass. Malchiodi passt de bal met de wreef. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig schiet op doel. Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Marri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van de putte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GiacomoFC 52%, CSKHeinz 48%.
GiacomoFC - CSKHeinz 1:6