Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbias Sporting Flora
vediamo3 Tactiek 532-2
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 32
average Schieten excellent
average Passen weak
poor Verdedigen good


2e minuut.
Hirsch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acabado. Hirsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Vicente met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Roncada de bal. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apacz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rousák passt de bal in één keer door. Apacz rent richting de bal. Bihun is nu in balbezit. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bihun met een sublieme pass. Rousák is nu in balbezit. Rousák met een sublieme pass. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch schiet op doel. Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vicente geeft een lange en hoge pass. Szumański is nu in balbezit. Szumański geeft een lange en hoge pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:1

16e minuut.
Chałbiński met een snelle inworp. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Tamburo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:2

23e minuut.
Apacz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wukovics de bal onder controle te krijgen. Rousák speelt de bal door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Tamburo bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Wukovics de bal. Bihun is nu in balbezit. Bihun probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Tamburo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun geeft de bal voor. Klungelig pakt Szumański de bal. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch schiet op doel. Tamburo bokst de bal weg.

29e minuut.
Rafiński is nu in balbezit. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente passt de bal zonder na te denken. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Basilone onderschept slim de pass. Basilone probeert naar een medespeler te passen. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch haalt uit met een fantastische trap. Tamburo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:3

40e minuut.
Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz onderschept slim de pass. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Tamburo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbias 72%, Sporting Flora 28%.
Columbias - Sporting Flora 0:4

57e minuut.
Bihun verovert de bal door een tackle van achteren. Bihun geeft een hoge lob. Hirsch rent richting de bal. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Tamburo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:5

58e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. Rousák verovert de bal door een tackle van achteren. Rousák geeft de bal voor. Hirsch heeft problemen om de bal te vangen. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:6

66e minuut.
Wukovics onderschept slim de pass. Wukovics speelt de bal door. Chałbiński is nu in balbezit. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:7

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filisiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasio verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rousák is nu in balbezit. Rousák passt de bal zonder na te denken. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. Tamburo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Sporting Flora 0:8

85e minuut.
Bihun passt de bal zonder na te denken. Rousák met een sublieme pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Tamburo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbias 48%, Sporting Flora 52%.
Columbias - Sporting Flora 0:8