Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casertana Real Maddalonese
Defend Tactiek Rinnovo2024
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Fryges is nu in balbezit. Tarallo onderschept slim de pass. Tarallo passt de bal met de wreef. Sibani is nu in balbezit. Sibani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casertana - Real Maddalonese 0:1

4e minuut.
Ceglie probeert naar een medespeler te passen. Podena is nu in balbezit. Tarallo begaat een overtreding. Tarallo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Abatecola rent richting de bal. Abatecola geeft de bal voor. Inworp. Müller met de inworp. Pedrini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Podena is nu in balbezit. Pedrini onderschept slim de pass. Pedrini passt de bal zonder na te denken. Müller geeft een lange en hoge pass. Sibani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pedrini onderschept slim de pass. Pedrini passt de bal met de wreef. Sibani is nu in balbezit. De Piero is nu in balbezit. De Piero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero rent richting de bal. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abatecola de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Scola geeft de bal voor. Reche rent richting de bal. Ceglie onderschept slim de pass. Madera rent richting de bal. Madera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abatecola geeft een hoge lob. Ballatori rent richting de bal. Tarallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarallo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Sibani is nu in balbezit. Sibani geeft een hoge lob. Daar is Stanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Piero onderschept slim de pass. De Piero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Cacciopini de bal. De Piero onderschept slim de pass. De Piero probeert naar een medespeler te passen. Sibani is nu in balbezit. Sibani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De Piero is nu in balbezit. De Piero speelt de bal door. Podena heeft problemen om de bal te vangen. Sibani is nu in balbezit. Sibani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casertana - Real Maddalonese 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casertana 69%, Real Maddalonese 31%.
casertana - Real Maddalonese 0:2

46e minuut.
Padovan komt het veld opgelopen. Buzea komt het veld opgelopen. Riga komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Padovan rent richting de bal. Sibani is nu in balbezit. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stanco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ceglie heeft problemen om de bal te vangen. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea speelt de bal door. Sibani is nu in balbezit. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Padovan kopt de bal weg. Ballatori kan de bal niet met de borst controleren. Müller geeft een hoge lob. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. Della Lucilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abatecola is nu in balbezit. Sibani rent richting de bal. Sibani draait met de bal, schiet en ... Della Lucilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
casertana - Real Maddalonese 0:3

70e minuut.
Padovan rent richting de bal. Padovan geeft een hoge lob. Scola kan de bal niet met de borst controleren. Sibani rent richting de bal. Sibani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casertana - Real Maddalonese 0:4

72e minuut.
Daar is Ceglie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibani is nu in balbezit. Sibani passt de bal zonder na te denken. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel. Della Lucilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casertana - Real Maddalonese 0:5

74e minuut.
Riga is nu in balbezit. Riga geeft een lange en hoge pass. Fryges kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sibani de bal onder controle te krijgen. Sibani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ballatori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovan probeert naar een medespeler te passen. Sibani heeft problemen om de bal te vangen. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casertana - Real Maddalonese 0:6

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baltă komt het veld opgelopen. Məlikov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casertana 82%, Real Maddalonese 18%.
casertana - Real Maddalonese 0:6