Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Pedro Stitch Team
Normal Tactiek M442
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 38.9
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Bauchinger heeft problemen om de bal te vangen. Carbone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bauchinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bauchinger neemt de penalty, wat een uithaal! Caravaglios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:1

9e minuut.
Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bauchinger de bal. Bellingham rent richting de bal. Bellingham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fiorella rent richting de bal. Fiorella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ricci de bal. Môcik is nu in balbezit. Môcik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mularczyk is nu in balbezit. Carbone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mularczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Turpijn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bauchinger heeft problemen om de bal te vangen. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. Caravaglios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:2

23e minuut.
Delfino passt de bal zonder na te denken. Fiorella is nu in balbezit. Fiorella probeert naar een medespeler te passen. Môcik rent richting de bal. Môcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:3

31e minuut.
Môcik is nu in balbezit. Fiorella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorella passt de bal zonder na te denken. Daar is Bauchinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauchinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fiorella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karpowicz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Karpowicz met een snelle inworp. Môcik is nu in balbezit. Môcik passt de bal met de wreef. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Môcik probeert naar een medespeler te passen. Karpowicz is nu in balbezit. Karpowicz speelt de bal door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bellingham kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grassadonia de bal onder controle te krijgen. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger schiet op doel. Caravaglios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Pedro 68%, Stitch Team 32%.
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:4

48e minuut.
Môcik is nu in balbezit. Karpowicz speelt de bal door. Ricci speelt de bal door. Môcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Môcik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Grassadonia geeft de bal voor. Mularczyk kopt de bal weg. Figone probeert de bal aan de voet te houden. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mularczyk met een sublieme pass. Delfino is nu in balbezit. Delfino passt de bal met de wreef. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Caravaglios trapt de bal weg. Daar is Bellingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Grassadonia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delfino zal de hoekschop nemen. Caravaglios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bauchinger springt en kopt de bal. Caravaglios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Môcik de bal. Môcik passt de bal in één keer door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Caravaglios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bellingham probeert de bal aan de voet te houden. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:5

60e minuut.
Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone met een sublieme pass. Carbone is nu in balbezit. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mularczyk met een sublieme pass. Delfino rent richting de bal. Delfino met een sublieme pass. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:6

67e minuut.
Roncade is nu in balbezit. Mularczyk onderschept slim de pass. Mularczyk probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Caravaglios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone geeft de bal voor. Bellitto kopt de bal weg. Klungelig pakt Bauchinger de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mularczyk kopt de bal weg. Môcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Caravaglios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:7

73e minuut.
Ricci rent richting de bal. Ricci geeft de bal voor. Môcik probeert de bal aan de voet te houden. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ricci geeft de bal voor. Inworp. Karpowicz met de inworp. Môcik is nu in balbezit. Môcik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:8

81e minuut.
Roncade speelt de bal door. Perotti heeft problemen om de bal te vangen. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger onderschept slim de pass. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Molignani probeert de bal met de borst te controleren. Zaferekoşan probeert naar een medespeler te passen. Delfino probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Pedro 89%, Stitch Team 11%.
Dynamo Pedro - Stitch Team 0:8