Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
incontriamoci aps foffo
343 Tactiek doc
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 47
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Leonello met een sublieme pass. Purwadi probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:1

10e minuut.
Karbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel. Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:2

14e minuut.
Zabłocki geeft een hoge lob. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi passt de bal met de wreef. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Purwadi passt de bal in één keer door. Leonello speelt de bal door. Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leonello neemt de hoekschop. Masarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tišma kan de bal niet met de borst controleren. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:3

23e minuut.
Purwadi is nu in balbezit. Purwadi speelt de bal door. Basto is nu in balbezit. Zabłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş bokst de bal weg.

26e minuut.
Mijić met een sublieme pass. Daar is Oulikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksić maakt een afschuwelijke overtreding. Aleksić krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Ertepek met een sublieme pass. Riverón is nu in balbezit. Riverón schiet op doel. Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:4

34e minuut.
Kenny onderschept slim de pass. Kenny geeft een hoge lob. Karbowski speelt de bal door. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Lăcătuş trapt de bal weg. Purwadi kopt de bal weg. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Riverón passt de bal zonder na te denken. Purwadi probeert naar een medespeler te passen. Basto geeft een hoge lob. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ertepek kopt de bal weg. Oulikou is nu in balbezit. Oulikou passt de bal zonder na te denken. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón passt de bal in één keer door. Aleksić met een sublieme pass. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Masarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi verovert de bal door een tackle van achteren. Purwadi speelt de bal door. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: incontriamoci aps 77%, foffo 23%.
incontriamoci aps - foffo 0:5

47e minuut.
Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Leonello rent richting de bal. Leonello geeft een hoge lob. Riverón rent richting de bal. Riverón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:6

48e minuut.
Urraka passt de bal met de wreef. Daar is Oulikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel. Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riverón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:7

50e minuut.
Leonello geeft de bal voor. Daar is Tišma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Oulikou de bal onder controle te krijgen. Karbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowski passt de bal zonder na te denken. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Karbowski kopt de bal weg. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zabłocki kopt de bal weg. Tišma heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Masarczyk rent richting de bal. Mijić onderschept slim de pass. Mijić geeft de bal voor. Zabłocki kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:8

62e minuut.
Lăcătuş trapt de bal weg. Daar is Amartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purwadi speelt de bal door. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:9

63e minuut.
Marcu probeert naar een medespeler te passen. Amartino is nu in balbezit. Amartino passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Schramm de bal onder controle te krijgen. Zabłocki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:10

68e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón met een sublieme pass. Aleksić is nu in balbezit. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić passt de bal met de wreef. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:11

76e minuut.
Karbowski heeft problemen om de bal te vangen. Karbowski geeft een hoge lob. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki schiet op doel. Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:12

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăcătuş met een harde bal richting middenveld. Karbowski kopt de bal weg. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Lăcătuş trapt de bal weg. Purwadi kopt de bal weg. Riverón probeert de bal met de borst te controleren. Riverón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Oulikou passt de bal in één keer door. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi passt de bal in één keer door. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - foffo 0:13

89e minuut.
Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Riverón de bal. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: incontriamoci aps 85%, foffo 15%.
incontriamoci aps - foffo 0:13