Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimalbat PILON CLUB
4-3-1-2 CICCIO Tactiek 433s
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Hesp onderschept slim de pass. Selvood rent richting de bal. Selvood passt de bal zonder na te denken. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam schiet op doel. Paal! Daar is Əmirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selvood rent richting de bal. Selvood draait met de bal, schiet en ... Vieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - PILON CLUB 1:0

7e minuut.
Giorgio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelotas komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Pearl Jam passt de bal zonder na te denken. Selvood rent richting de bal. Selvood passt de bal in één keer door. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Riban kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelotas de bal. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Lang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Witte. Lang raakt geblesseerd tijdens het duel. Riban komt bij de bal en schiet. Daar is Lasocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grimalbat - PILON CLUB 1:1

23e minuut.
Mocciaro geeft de bal voor. Gözüaçık kopt de bal weg. Daar is Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polczyk rent richting de bal. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Əmirov passt de bal in één keer door. De Witte is nu in balbezit. De Witte passt de bal zonder na te denken. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp draait met de bal, schiet en ... Vieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mocciaro geeft de bal voor. Pelotas is nu in balbezit. Wehlage geeft de bal voor. Hesp is nu in balbezit. Hesp draait met de bal, schiet en ... Vieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimalbat 58%, PILON CLUB 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grimalbat - PILON CLUB 1:1

50e minuut.
Wehlage geeft een hoge lob. Vila rent richting de bal. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam schiet op doel. Arumugam probeert de bal aan de voet te houden. Vieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lang heeft problemen om de bal te vangen. Pelotas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sangronis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Machura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - PILON CLUB 1:2

60e minuut.
Sangronis kopt de bal weg. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki geeft een hoge lob. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mocciaro rent richting de bal. Wehlage onderschept slim de pass. Wehlage passt de bal in één keer door. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ... Vieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vila met een sublieme pass. Idoraş geeft de bal voor. Lasocki kopt de bal weg. Vila is nu in balbezit. Vila geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grimalbat - PILON CLUB 2:2

90e minuut.
Vila rent richting de bal. Vila passt de bal zonder na te denken. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ... Vieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimalbat 36%, PILON CLUB 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grimalbat - PILON CLUB 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Polczyk rent richting de bal. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Riban rent richting de bal. Riban haalt uit met een fantastische trap. Machura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - PILON CLUB 2:3

97e minuut.
Vila passt de bal in één keer door. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki probeert naar een medespeler te passen. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Machura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel. Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - PILON CLUB 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimalbat 47%, PILON CLUB 53%.
Grimalbat - PILON CLUB 2:4

113e minuut.
Vila met de inworp. Pearl Jam is nu in balbezit. Idoraş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Idoraş krijgt een gele kaart. Pearl Jam raakt geblesseerd tijdens het duel. Selvood legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - PILON CLUB 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimalbat 58%, PILON CLUB 42%.
Grimalbat - PILON CLUB 3:4