Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Mastrovick F.C. UGHENTUS
Normal Tactiek TRYTRY-T
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Lato probeert naar een medespeler te passen. Calligaro heeft problemen om de bal te vangen. Calligaro passt de bal zonder na te denken. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fratello met een sublieme pass. Busato rent richting de bal. Affini geeft een hoge lob. Calligaro rent richting de bal. Calligaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:1

17e minuut.
Roganti kopt de bal weg. Visigalli heeft problemen om de bal te vangen. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro draait met de bal, schiet en ... Moz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:2

23e minuut.
Dwulicy geeft een lange en hoge pass. Rubbio heeft problemen om de bal te vangen. Zanardelli is nu in balbezit. Zanardelli schiet op doel. Moz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:3

28e minuut.
Lato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanardelli de bal. Zanardelli passt de bal zonder na te denken. Calligaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fauri rent richting de bal. Lato onderschept slim de pass. Lato geeft een hoge lob. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lato met een sublieme pass. Šršen bereikt de bal nog maar net als eerste. Šršen probeert naar een medespeler te passen. Calligaro heeft problemen om de bal te vangen. Calligaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lato speelt de bal door. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy passt de bal zonder na te denken. Calligaro rent richting de bal. Calligaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:4

40e minuut.
Calligaro verovert de bal door een tackle van achteren. Calligaro passt de bal met de wreef. Zanardelli kan de bal niet met de borst controleren. Calligaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro draait met de bal, schiet en ... Moz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Mastrovick 71%, F.C. UGHENTUS 29%.
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:4

46e minuut.
Pleşan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Visigalli is nu in balbezit. Dwulicy verovert de bal door een tackle van achteren. Dwulicy speelt de bal door. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:5

51e minuut.
Ferreri probeert de bal met de borst te controleren. Zanardelli rent richting de bal. Fauri is nu in balbezit. Zanardelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanardelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy geeft de bal voor. Visigalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dwulicy met een snelle inworp. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan passt de bal in één keer door. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:6

59e minuut.
Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli probeert naar een medespeler te passen. Calligaro heeft problemen om de bal te vangen. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Affini rent richting de bal. Affini speelt de bal door. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli draait met de bal, schiet en ... Moz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:7

71e minuut.
Rubbio kopt de bal weg. Pleşan speelt de bal door. Daar is Ferreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanardelli is nu in balbezit. Zanardelli draait met de bal, schiet en ... Moz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Affini zal de hoekschop nemen. Daar is Ferreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ferreri geeft een hoge lob. Antas kopt de bal weg. Pleşan met een sublieme pass. Klungelig pakt Calligaro de bal. Calligaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:8

76e minuut.
Zanardelli onderschept slim de pass. Zanardelli met een sublieme pass. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro haalt uit met een fantastische trap. Ferreri probeert de bal aan de voet te houden. Moz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rubbio de bal. Calligaro rent richting de bal. Calligaro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rubbio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:9

78e minuut.
Šršen geeft de bal voor. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli probeert naar een medespeler te passen. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro haalt uit met een fantastische trap. Moz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pleşan geeft een lange en hoge pass. Ferreri is nu in balbezit. Zanardelli onderschept slim de pass. Zanardelli draait met de bal, schiet en ... Moz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:10

84e minuut.
Antas geeft een lange en hoge pass. Sessi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Affini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleşan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moz met een harde bal richting middenveld. Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Mastrovick 74%, F.C. UGHENTUS 26%.
Spartak Mastrovick - F.C. UGHENTUS 0:11